Apartamente într-o clădire nouă, chiar în centrul orașului Budva

Budva, Muntenegru – ID 12644
162,000 €
Arie 47 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 700 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

În inima orașului Budva există apartamente de vânzare.

Aceste apartamente reprezintă o oportunitate excelentă de a deține un spațiu de locuit confortabil și bine amplasat într-un oraș înfloritor de la malul mării.

Clădirea se află în prezent în construcție, iar lucrările sunt așteptate să fie finalizate la începutul anului 2025.

Combinând un nou stil de viață cu o dimensiune contemporană a luxului, acest complex comercial și rezidențial modern a fost conceput ca o unitate cuprinzătoare care va oferi chiriașilor săi cel mai înalt nivel de confort de viață într-o locație privilegiată. Complexul a fost proiectat și construit la cele mai înalte standarde de calitate a construcției, care include o serie de avantaje tehnice și un nivel ridicat de securitate.

În cadrul complexului, sunt disponibile apartamente cu una, două, trei și patru camere.

Dimensiunile apartamentelor variază de la 47 la 180 de metri pătrați, oferind un spațiu amplu pentru diferite preferințe. Clădirea în sine este înaltă, cu un total de 5 etaje.

Este posibil să se achiziționeze o parcare de garaj în interiorul clădirii. Garajul are 2 etaje. Clădirea are, de asemenea, 2 lifturi.

Acest complex rezidențial-comercial este situat într-unul dintre cele mai populare cartiere din Budva, într-o parte dinamică și plină de viață a orașului, aproape de centru, de plajă, de multe cafenele, restaurante și magazine, precum și de toate instituțiile importante (școală, centru de sănătate, universitate, primărie...). În plus, distanța până la mare este de numai 700 de metri.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
47 m2
Suprafață utilizabilă
45 m2
Balcon
Da
Garaj
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00