Apartament spatios cu vedere la mare, în centrul de Sarafovo

Sarafovo, Bulgaria – ID 13214
120,000 €
Arie 56 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/4
Mare 400 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un apartament spațios cu 2 dormitoare, cu o suprafață totală de 56m2, situat la etajul al treilea al unei clădiri de apartamente din Sarafovo, Bulgaria.

Layout: coridor, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și balcon cu vedere la mare și verdeață.

Apartamentul este situat în centrul orașului Sarafovo și la numai 400 de metri de plajă.

Proprietate fără taxă de întreținere!

Ofertă excelentă, foarte recomandată!

Noi, cei de la MY PROPERTY AT THE SEA, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, conform cerințelor dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu își piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere și administrare generală a proprietăților și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietăților de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Sarafovo este unul dintre noile districte ale orașului Burgas de pe coastă, cu o populație de peste 4 000 de persoane. Combinația de noduri de transport convenabile, inclusiv Aeroportul Internațional Burgas, la 2 km distanță, proximitatea Pomorie, stațiunea Sunny Beach, orașul Nessebar și condițiile climatice confortabile a atras tot mai mulți turiști în ultimii ani. Sarafovo are o promenadă lungă și o plajă de 4 km. Nisipul plajei și conținutul său sunt foarte asemănătoare cu cele din Pomorie. În cea mai mare parte, nisipul este aproape negru, cu o compoziție bogată de fier, mangan și magneziu. Nisipul închis la culoare absoarbe lumina soarelui, se încălzește mai repede și are proprietăți terapeutice. Distanța de la aeroport este mai mică de 2 km, din centrul orașului Burgas - 10 km, Varna - 105 km. Este convenabil să ajungeți la orice locație prin zboruri urbane și interurbane, există, de asemenea, un transport public bine organizat. Distanța până la Sunny Beach și Nessebar este de aproximativ 15 km. La Burgas se poate ajunge în 15 minute cu autobuzul, care merge la fiecare 30 de minute la aeroport și la fiecare oră după ora 20:00.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
56 m2
Suprafață utilizabilă
49.28 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
350 m
Medic
290 m
Cafenea
320 m
Restaurant
0 m
Bar
340 m
Școală/gradiniță
0 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00