Teren pentru construcții cu vedere la mare în Herceg Novi

Herceg Novi, Muntenegru – ID 12621
85,000 €
Arie 558 m2
Mare 500 m
Sezon Tot anul

De vânzare este un teren în localitatea Josice, în apropiere de orașul Herceg Novi. Suprafața totală a terenului este de 558 m2 și este situat la 500 m de mare. Terenul are condiții urbanistice și tehnice. Pe teren se poate construi o clădire mixtă cu o suprafață brută de 250 m2, cu un etaj deasupra solului. Număr maxim de etaje: 2 etaje peste nivelul solului.

Terenul este situat în apropierea drumului principal.

Rețelele de comunicații (apă, electricitate, canalizare) se află în apropiere.

Herceg Novi este un oraș pitoresc pe litoral, situat pe coasta Golfului Boke Kotor din Muntenegru. Este cunoscut pentru istoria sa bogată, natura frumoasă și plajele sale pitorești. Orașul vechi din Herceg Novi oferă străzi înguste, monumente istorice și fortărețe impunătoare care atrag vizitatori din întreaga lume. Pe lângă moștenirea sa istorică, Herceg Novi are, de asemenea, o viață culturală bogată, cu numeroase festivaluri, concerte și evenimente artistice pe tot parcursul anului. Cu o climă mediteraneană plăcută și o gamă largă de activități recreative, Herceg Novi este o destinație populară pentru turiști și pentru cei care caută o a doua casă pe coastă.

Vedere la mare
Da
Arie
558 m2
Suprafață construită
100 m2

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00