Nouă vilă mobilată modern cu grădină, la 60 de metri de mare, lângă portul de agrement din Sibenik, Mandalina

Šibenik, Mandalina, Croația – ID 12854
420,000 €
Arie 360 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 60 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare o vilă nouă, mobilată luxos, cu grădină, situată la doar 60 de metri de mare, situată în imediata vecinătate a portului de agrement D-Marin Mandalina și a portului orașului.

Această casă semidecomandată cu design modern și amenajare funcțională, cu o suprafață utilă de 183 m², a fost construită în 2020, în conformitate cu cele mai recente standarde de construcție, pe un teren de 281 m².

Casa este conectată la sistemul municipal de canalizare și are un drum de acces asfaltat. Vila este repartizată pe două etaje - parter și etaj.

La parterul de 90,30 m² se află o bucătărie cu sufragerie, un living spațios cu acces la o terasă frumoasă de 18 m² cu vedere la mare și la oraș, o debara sub scări, dormitoare și două băi.

O scară interioară duce la primul etaj de 92,89 m², unde se află un dormitor cu o baie privată dotată cu un duș de tip walk-in și o fereastră. La primul etaj există, de asemenea, alte două dormitoare și o baie comună cu o cadă cu hidromasaj. Unul dintre dormitoare are ieșire la o loggie cu vedere la mare.

În grădina amenajată de 187 m² există un loc de parcare pentru mai multe mașini.

Proprietatea este construită cu materiale de calitate și dotată cu facilități de lux pentru a oferi cel mai înalt standard de viață. Facilitățile includ: fațadă din polistiren, uși de securitate, parchet în toate camerele, aer condiționat în fiecare cameră, ferestre PVC de calitate cu plase de țânțari, pardoseli ceramice în băi, jaluzele electrice, mobilier modern și electrocasnice de calitate.

Vila este mobilată de designer cu atenție la fiecare detaliu și se vinde complet mobilată și utilată, ceea ce o face o proprietate imediat locuibilă.

Prețul include tot mobilierul și echipamentele.

Această vilă modernă este potrivită pentru a locui pe tot parcursul anului, dar este, de asemenea, o oportunitate excelentă de investiție dacă sunteți în căutarea unei vile pentru închiriere turistică.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
360 m2
Teren
281 m2
Suprafață utilizabilă
183 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
100 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00