Investiție excelentă într-un proiect perfect, Trikomo

Trikomo, Cipru – ID 13445

Perla Ciprului de Nord, Famagusta, care a găzduit numeroase civilizații de-a lungul istoriei sale milenare, este una dintre cele mai populare regiuni din Marea Mediterană, cu kilometrii săi de plaje, ape cristaline și climă mediteraneană pe tot parcursul anului, precum și cu investițiile sale turistice și imobiliare extrem de profitabile...

Inspirat de energia pozitivă a naturii, proiectul Ocean Life stabilește multe precedente prin zonele sale amenajate, parcul acvatic, terenurile de baschet și mini-golf, terenurile de tenis, clubul de fitness, traseele de plimbare cu platforme de aterizare pentru drone umane și parcarea acoperită. Proiectat pentru ca copiii dvs. să își petreacă timpul liber cu ateliere distractive și educative, parcuri de jocuri, camere PlayStation și multe zone de distracție pentru fericirea celor mai prețioase bunuri ale noastre, împreună cu un bazar de 30 de magazine care face parte din proiect; restaurante deschise și închise, cafenele și bistrouri pline de arome delicioase; cinematografele vor fi la fel de aproape ca o călătorie cu liftul.

Țara mediteraneană care a făcut lumea să se îndrăgostească de bogăția sa
istorică, natura virgină și patrimoniul cultural

Proiectul oferă locuințe care variază de la studiouri concepute pentru diferite stiluri de viață la 1+1, 2+1 și penthouse-uri de diferite dimensiuni, oferind o experiență de viață impecabilă cu balcoane deschise, vederi uimitoare și detalii luxoase. Fiecare apartament este dotat cu apă caldă 24/7, ferestre înalte cu ventilație privată, podele de calitate premium cu o selecție a celor mai bune materiale, piatră naturală și ceramică specială în băi și bucătării și tavane suspendate cu iluminare punctuală în băi. În plus, fiecare apartament are propria parcare acoperită.

echilibru perfect, armonie perfectă

Cel mai exclusivist proiect Ocean Life by Noyanlar din nordul Ciprului oferă o oportunitate unică de locuit și de
investiție, pe lângă natură, climă, frumusețe istorică, turism și
infrastructură educațională. Fiind în centrul atenției investitorilor și a lumii datorită prețurilor avantajoase ale locuințelor în comparație cu alte țări mediteraneene și europene, precum și a veniturilor garantate din chirii în valută, traiul în Ciprul de Nord promite un randament mediu al investițiilor de 8-10 ani.

Ciprul de Nord

Momente excepționale, amintiri de neuitat,
o viață de privilegii care nu se compară cu niciuna

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00