Green Vill, Goritsa, Bulgaria

Gorica, Bulgaria – ID 14517
În acest complex mai sunt 1 unități

Natură superbă și liniște în apropierea plajei! Vă prezentăm case situate în complexul Green Vill, în satul Gorica.

În complex există o piscină cu dimensiuni de 17 metri x 6 metri și o piscină combinată pentru copii.
Zona din fața piscinei este dotată cu locuri de relaxare.
Există 17 case în complex. O mulțime de verdeață, trandafiri și alte flori. Toate casele sunt dotate cu sistem de securitate la distanță.
Există și parcare
Taxa de întreținere include: - securitate fizică continuă și pe tot parcursul anului, îngrijirea vegetației din zonele comune, curățarea zonei, reparații minore de rutină și întreținerea utilităților și a drumurilor din complex și din împrejurimile imediate, service piscină, utilități în zonele comune. Casele sunt situate într-o locație eco frumoasă, verde. Distanța de la Sunny Beach este de 18 km.

Noi, cei de la MY REAL ESTATE BY THE SEA, vă oferim o gamă de neegalat de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu își piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere și administrare generală a proprietăților și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Ne ocupăm de administrarea proprietăților de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.
Odată cu achiziționarea, relația noastră nu se încheie, ci doar începe.
Team MNM

Gorica este un sat pitoresc situat la poalele muntelui Stara Planina. În sat există un izvor mineral. Sat cu infrastructură dezvoltată: școală, magazine, restaurante, centru de reabilitare, oficiu poștal, serviciu de autobuz, administrație. Este situat la 18 km de mare și de stațiunea Sunny Beach și la 35 km de Burgas. Există un serviciu de autobuz bine regulat între Goritsa și satele învecinate.
Noi, cei de la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în conformitate cu cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu își piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere și administrare generală a proprietăților și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Locație excelentă - la poalele Stara Planina, aproape de pădure, cu vederi panoramice plăcute într-o zonă ecologic curată.

Unități în complex

casă de familie spațioasă cu 3 camere în complexul Green Vill, Gorica
complex dorit locație dorită preț avantajos reducere
400 m2
3 camere + bucătărie
18 000 m
115,000 € 125,000 €
Šipka vpravo
Piscină
Piscină
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00