Casă de familie după renovare cu grădină frumoasă, la 25 km de Burgas

Dyulevo, Bulgaria – ID 13411
148,500 €
Arie 1200 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 25 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim o casă de familie mobilată cu două etaje în satul Dyulevo, la 25 km de Burgas și de plajă, cu trei dormitoare, șemineu, renovat, bucătărie de vară, zonă de plajă, parcare. Terenul are 1200 m2

Casa este situată într-o zonă ecologic curată a satului Dyulevo. Zona este preferată datorită distanței mici față de oraș, cu servicii regulate de autobuz și starea excelentă a drumului asfaltat din apropierea satului. În sat locuiesc mai mult de 500 de persoane, dintre care o parte sunt străini.

Dimensiuni:

80 m2 la primul etaj

80 m2 la etajul al doilea

40 m2 bucătărie de vară cu grătar

total 200m2

Dispunere:

Etajul 1 - living cu sufragerie, șemineu cu hidrofor și radiatoare, bucătărie și toaletă

Etajul 2 - trei camere cu aer condiționat instalat, radiatoare conectate la șemineu, baie cu toaletă

Etajele sunt conectate prin scări în spirală din fier forjat și lemn, iar accesul la tavan se face prin intermediul unei scări de instalare ascunse. Au fost prevăzute izolații termice exterioare, hidroizolații, un sistem de securitate CMO și modernizarea întregii case cu camere pentru siguranța locuitorilor.

A fost construit un sistem dublu de drenaj automat pentru a proteja casa de apă, ferestre din plastic, a fost instalat TV prin satelit. Acoperiș nou cu țigle germane cu garanție, precum și o magazie suplimentară pe proprietate. Casa are instalații sanitare de apă noi conectate la sistemul principal de canalizare al satului. Gard nou și zonă pietonală nouă în fața proprietății, cale asfaltată spre și în fața proprietății.

Mobilierul este, de asemenea, de un nivel ridicat, fără a fi necesară înlocuirea și în stare excelentă.

Clădire separată (documentară ) proiectată pentru bucătărie de vară cu sală de mese și în spatele acesteia o zonă de plajă cu nisip și duș exterior. Parcare imensă presărată cu pietre albe. Casa a fost complet renovată și întreținută cu mult gust, calitate și precizie în fiecare detaliu.

În spatele casei, restul proprietății este plantat cu o mare varietate de pomi fructiferi, cum ar fi măr, prune, cireș, piersic, cais, gutui, smochin, kiwi și altele. Există, de asemenea, loc pentru o grădină de legume.

Întreaga casă este înconjurată de flori, peluze, palmieri și diverse tipuri de plante și copaci exotici.

Toate create cu mare grijă și gust.

Recomandat

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
1200 m2
Teren
1200 m2
Suprafață utilizabilă
200 m2
Suprafață construită
200 m2
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00