Apartamente într-un complex nou cu spa și piscină în Prazno, Budva

Przno, Muntenegru – ID 12625
162,000 €
Arie 45 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 250 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare apartamente într-un complex cu piscină în orașul Pržno, în satul Budva. Apartamentele sunt disponibile la toate etajele și toate au vedere la mare.

Apartamentele cu un dormitor au o suprafață de 45 m², iar cele cu două dormitoare au o suprafață de 57 m². Există posibilitatea de a achiziționa un loc de parcare în garajul subteran.

Complexul va avea o piscină în aer liber, o saună și o sală de gimnastică. La distanță de mers pe jos de apartament se află magazine, cafenele, restaurante și toate instituțiile importante.

Apartamentul se află la doar 250 m de mare.

Pržno este un oraș de coastă pitoresc, situat în apropiere de Budva. Acest loc este renumit pentru plajele sale frumoase, apa cristalină și clima mediteraneană plăcută. Pržno oferă un mediu liniștit și relaxant, ideal pentru vacanțe sau pentru o viață permanentă. Orașul este înconjurat de o natură frumoasă și oferă multe oportunități pentru activități de agrement, cum ar fi drumeții, înot și explorarea frumuseților naturale din jur. Apropierea de Budva oferă acces ușor la alte atracții culturale și sociale.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
45 m2
Suprafață utilizabilă
44 m2
Balcon
Da
Garaj
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00