Apartamente de diferite dimensiuni și dispuneri în prima linie, vânzare în rate, Premier Fort Beach

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 5294 - D-3/317
279,000 €
Arie 109 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 50 m
Taxă pentru servicii 21 € per m2/an
Sezon Tot anul

Ofertă exclusivă de apartamente pe coasta Bulgariei - În rate cu 20% avans, până la 10 ani! Complex deja construit perfect funcțional în prima linie!

Ești în căutarea unei investiții sau a unui apartament de vis la malul mării? Profitați de oportunitatea unică de a cumpăra o proprietate în Bulgaria fără acte complicate, direct de la investitor!

Oferim mai mult de 400 de apartamente în stațiunile prestigioase Elenite, Sveti Vlas, Sunny Beach și Ravda. Proprietățile noastre complet echipate sunt deschise pe tot parcursul anului, astfel încât vă puteți bucura de sejurul dvs. în orice moment al anului.

De ce este această ofertă specială?

- Rambursări cu un avans de doar 20%, fără a fi necesară o dovadă a veniturilor!
- Rambursări pe o perioadă de până la 10 ani.
- Nu este nevoie să furnizați venituri
- Fără verificări ale antecedentelor sau ale istoricului financiar.
- Garanție direct de la proprietatea pe care o achiziționați.

Nu aveți nevoie decât de un act de identitate și apartamentul poate fi al dumneavoastră!

Nu ezitați, contactați-ne și realizați-vă visul de a avea propriul apartament la malul mării - ușor, rapid și fără complicații!

O vânzare layaway în complexul deja construit și funcțional Premier Fort Aparthotel - Mândria de a fi proprietar! Premier Fort Aparthotel. Cel mai bun hotel pentru vacanțe în familie.
Sună ca niște sloganuri publicitare enervante? Dar nu - în cazul nostru este vorba despre premii și titluri bine meritate, recenzii obiective ale complexului Premier Fort pe platformele independente de rezervare Booking și Tripadvisor, prețuri reale pe motorul de căutare Google My Business și pe platforma Facebook.
Premier Fort Aparthotel este lider în clasamentul hotelurilor și aparthotelurilor de pe coasta bulgară a Mării Negre: Locație excelentă - prima linie și cu vedere panoramică la mare. Situat în Sveti Vlas, lângă stațiunea Sunny Beach și portul de iahturi Marina Dinevi. Combinația de mare, pădure cu trasee de drumeții și munți - ce ar putea fi mai bine? O mulțime de verdeață și mult spațiu pentru jocuri și plimbări - zona este mare, închisă și păzită. Copiii dvs. vor face sport și se vor distra, astfel încât să vă puteți bucura de relaxare și timp liniștit pentru dvs.; Tobogane și piscine pentru copii și adulți; Sport și locuri de joacă, jocuri colective gratuite: Air hockey, fotbal de masă și tenis de masă; Restaurante delicioase - bufet, a-la-carte, snack-bar, bar la piscină; Restaurante în Premier Fort - The Chefs și The Taste sunt restaurante de top în stațiunile Sunny Beach și Sveti Vlas; Program de animație și club pentru copii disponibile; Serviciu de recepție 24/7;
Cele mai înalte standarde de igienă în toate zonele hotelului; Apartamente perfect echipate, confortabile și primitoare. Vederi frumoase la mare de pe terasa dvs. veți iubi; Construcție nouă, de înaltă calitate, care îndeplinește toate standardele și reglementările UE. Suntem mândri să anunțăm oportunitatea de a cumpăra o proprietate în Aparthotel! O oportunitate cu adevărat unică - o investiție într-o stațiune foarte profitabilă. Proprietarul poate folosi apartamentul el însuși sau îl poate folosi pentru o perioadă de timp pentru o vacanță de vară fabuloasă sau îl poate lăsa companiei de administrare pentru o închiriere completă și obține un randament garantat. Indiferent de opțiunea aleasă, apartamentul din Premier Fort va fi destinația de vacanță preferată a familiei dumneavoastră în Bulgaria și va fi o investiție perfectă pentru dumneavoastră. Proprietarii de apartamente din complex plătesc următoarele taxe și impozite anuale:
Taxă de întreținere și administrare de 14,50 euro, fără TVA 20%, pe metru pătrat de suprafață construită, nu suprafață totală;
Taxă anuală de 215 euro, fără TVA 20%, pentru conexiunea la internet și TV și întreținerea cardurilor de acces;
Asigurare - 50 euro pentru 1 cameră, 60 euro pentru apartamentul cu 1 dormitor și 70 euro pentru apartamentul cu 2 dormitoare și 80 euro pentru apartamentul cu 3 dormitoare;
Taxă anuală și taxă de procesare a energiei de 30 euro; Fără taxe pentru reparații generale și renovări ale clădirilor și structurilor din incintă. Pentru o taxă suplimentară Premier Fort Apart Hotel oferă diverse servicii, tot ceea ce puteți avea nevoie în timpul vacanței dumneavoastră în Bulgaria, pe coastă! Toate apartamentele sunt complet mobilate, absolut pregătite pentru a locui și a închiria în conformitate cu standardele și cerințele operatorilor de turism. Lucrările de finisare în toate apartamentele au fost realizate numai cu materiale de înaltă calitate. Complexul este proiectat pentru o viață pe tot parcursul anului. Construcția este monolitică folosind tehnologia modernă de construcție "uscată" din materiale de înaltă calitate. Pereții /inclusiv pereții interiori/ sunt realizați din cărămidă sau beton celular, materiale ecologice cu parametri tehnici excelenți. Pereții interiori și tavanele sunt învelite cu gips-carton.
Intrare hol și bucătărie boxă: pardoseală - plăci ceramice, pereți și tavan - vopsea latex. Baie: podea - plăci ceramice, pereți - plăci ceramice, tavan coborât. În fiecare apartament este instalat boiler electric pentru încălzirea apei, instalații sanitare - WC, chiuvetă, duș, mobilier și accesorii / raft, oglindă, etc/. Living/dormitor: podea - parchet laminat, pereți și tavan - vopsea latex. Terasă: pardoseală - gresie porțelanată, pereți - tencuială minerală. Uși interioare din MDF. Aparat de aer condiționat (iarnă-vară) este instalat în fiecare cameră. Rame de ferestre din PVC cu perdele. Uși exterioare - cu vopsea decorativă și acces cu card. TV prin cablu și conexiune la internet în fiecare cameră.
Acumpărarea unui apartament la Premier Fort Beach Aparthotel este cea mai bună investiție imobiliară pe care o puteți face.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
109 m2
Piscină
3 piscine
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
0 m
Medic
1 km
Cafenea
0 m
Restaurant
0 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00