Apartament la parter, clădire nouă, grădină, 65 m de la mare în Privlace

Privlaka, Croația – ID 12028
365,000 €
Arie 115 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 65 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

De vânzare apartament cu trei dormitoare la parter cu grădină. La numai 65 m de mare în Privlace. Acesta este un apartament într-o clădire nouă.

Dispunerea camerelor este compusă din hol, 2 dormitoare, dormitor cu baie, baie, spălătorie, bucătărie cu sufragerie și living și o terasă acoperită.

Suprafața utilă netă a spațiilor descrise este de 102,85 m2. În plus, apartamentul dispune de un loc de parcare și o grădină de aproximativ 100 m2. Suprafața netă totală a apartamentului cu toate accesoriile este de 115,35 m2.

Orientarea apartamentului spre sud. Distanța față de mare 65 m Distanța față de centru 900 m.

Subliniem avantajul la cumpărarea acestei proprietăți.

Construcție din blocuri termice din cărămidă. Izolația termică a fațadei este de 10 cm polistiren. Acoperirea podelei este formată din gresie. Unele ferestre sunt din aluminiu, altele din PVC, au geamuri cu trei straturi, jaluzele și plase de insecte. Există aparate de aer condiționat în camera de zi și în fiecare dormitor. Încălzire electrică prin pardoseală în baie. În plus, ușile din față sunt rezistente la efracție și la foc. Se presupune un certificat energetic A.

Proprietatea este în construcție, iar data preconizată pentru mutare este vara anului 2024.

Privlaka este un mic oraș pescăresc și turistic la doar 15 minute de mers cu mașina de orașul Zadar, situat pe o peninsulă mare de nisip între orașul regal Nin și insula Vir. Marea limpede și golfurile lungi și puțin adânci de nisip sunt perfecte pentru o relaxare completă. Localitatea oferă toate facilitățile necesare pentru o viață plăcută și de calitate: magazine, restaurante, oficiu poștal, clinică. Iubitorii de sport și recreere care doresc să încerce navigația sau surfingul își vor găsi colțul de paradis în localitățile din jur. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o vacanță de familie liniștită și relaxantă în stil mediteranean.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
115 m2
Suprafață utilizabilă
102.85 m2
Terasă
100 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00