Apartament într-o zonă liniștită a orașului, Novalja

Novalja, Pag, Croația – ID 13202
139,000 €
Arie 53 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 450 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Apartament de 53,01 mp, situat la primul etaj al unei clădiri bine întreținute în Novalja,.

Acest apartament este o alegere ideală pentru cei care caută o viață confortabilă și elegantă în una dintre cele mai frumoase locații de pe coasta croată.

Apartamentul este format dintr-un hol de intrare, un living spațios cu bucătărie, două dormitoare, o baie și o terasă mare care oferă un loc plăcut pentru relaxare.

Apartamentul este dotat cu aer condiționat și complet mobilat, asigurând o viață confortabilă pe tot parcursul anului.

Apartamentul are, de asemenea, un loc de parcare chiar în fața clădirii, ceea ce este un mare avantaj.

Locația apartamentului este foarte convenabilă - este situat la aproximativ 10 minute de mers pe jos de centrul Novalja, aproximativ 450 de metri.

Novalja este o destinație turistică populară cunoscută pentru plajele sale frumoase, marea curată și o ofertă bogată de restaurante, cafenele și magazine. Orașul este, de asemenea, renumit pentru viața sa de noapte, în special datorită clubului de plajă Zrće, care este una dintre cele mai renumite destinații de petrecere din Europa.

Apartamentul oferă nu numai o viață confortabilă, ci și un mare potențial pentru închirierea de vacanțe, ceea ce îl face o oportunitate atractivă de investiții. Novalja este ideal pentru familii, cupluri și persoane care doresc să se bucure de tot ceea ce acest oraș minunat are de oferit.

Pentru mai multe informații sau pentru a aranja o vizionare, vă rugăm să ne contactați.

Orașul Novalja este situat într-un golf adăpostit în partea de nord-vest a insulei Pag. Novalja găzduiește cel mai mare număr de unități de cazare turistică de pe insulă și cea mai bogată ofertă culturală, de ospitalitate și divertisment. Restaurantele, cramele și bistrourile oferă un meniu variat de mâncăruri din insulă și specialități din pește. Barurile și sălile de dans oferă muzică de diferite genuri.

Novalja este deosebit de populară pentru plajele sale frumoase. Cea mai atractivă este cu siguranță plaja mare Zrće (3 km spre sud-est), formată din pietricele fine, cu o intrare treptată în mare. Novalja oferă condiții excelente pentru iubitorii de sporturi de apă și de uscat.

Există mai multe plaje chiar în Novalja, cele mai multe dintre ele sunt plaje artificiale. Cea mai renumită este plaja de pietriș Zrče (croată: Zrće), cunoscută mai ales pentru cluburile sale de muzică. De aceea, este deosebit de populară în rândul vizitatorilor tineri. De pe plaja Zrce există vederi frumoase ale vârfurilor Velebit. În timpul sezonului estival, transportul public din Novalja merge la plaja Zrče.

Alte plaje frumoase din zonă sunt: plaja nisipoasă cu pietriș Caska și plajele nisipoase Planjka și Čista plaža.

Din Novalja se pot face excursii cu barca către insulele învecinate Rab, Olib și Silba, Lošinj, dar și către Parcul Național Kornati.

Ciclism, drumeții, înot.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
53 m2
Suprafață utilizabilă
51 m2
Terasă
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00