Apartament în Tivat cu vedere la mare

Donja Lastva, Muntenegru – ID 12626
218,000 €
Arie 49 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 400 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

De vânzare este un apartament în Tivat, Donja Lastva într-o locație liniștită, aproape de mare.

Apartamentul are o suprafață de 49 m² și este situat la etajul 3.

Dispunerea apartamentului: living-sufragerie conectată cu bucătărie deschisă, un dormitor, baie și terasă spațioasă cu vedere la mare.

Parcarea este disponibilă în fața și în jurul clădirii.

La câțiva pași de apartament se află magazine, cafenele, restaurante, oficiul poștal, stația de autobuz și toate celelalte instituții importante. Apartamentul se află la doar 410 m de mare.

Tivat este un oraș de coastă frumos, situat pe coasta adriatică a Muntenegrului. Orașul oferă o combinație între viața modernă și farmecul tradițional mediteranean. Tivat este renumit pentru portul său de agrement Porto Montenegro, care este unul dintre cele mai luxoase porturi de yachting din această parte a Europei. Pe lângă plajele și promenadele sale frumoase, Tivat oferă, de asemenea, o scenă culturală bogată, cu numeroase restaurante, cafenele și magazine. Datorită locației sale convenabile și a climei plăcute, Tivat este un loc ideal pentru relaxare și recreere activă.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
49 m2
Suprafață utilizabilă
47 m2
Balcon
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00