2 camere într-o zonă fabuloasă, opțiune de plată, Hurghada, Egipt

Hurghada, Egipt – ID 14551
105,660 €
Arie 97 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/4
Mare 50 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un proiect unic în inima Egiptului - apartamente de lux de vânzare în rate! Oferim planuri de plată flexibile, astfel încât toată lumea să își poată îndeplini visul de a locui la malul mării.

Majra este o oază de liniște și frumusețe, situată în pitorescul Hurghada, care este renumit pentru marea sa turcoaz limpede, soare și frumusețe naturală. Aici, pe malul Mării Roșii, unde briza aduce o adiere răcoritoare a mării, veți găsi locul perfect pentru a vă relaxa și a scăpa de stresul vieții de zi cu zi. Acest proiect aduce armonie între natură și stilul de viață modern.

Cele 2 camere particulare de 97m2 sunt situate la parter și oferă vedere la mare.

Majra este situat în prestigiosul parc acvatic Miraj Bay, situat strategic la doar 20 de minute de celebrul El Gouna și la 10 minute de Aeroportul Internațional Hurghada. Complexul se întinde pe o suprafață de 15.000 m² și oferă unități exclusive cu vedere la mare, de la studiouri spațioase la penthouse-uri luxoase.

De ce să investiți într-un apartament în Egipt? Majra reprezintă combinația ideală de accesibilitate, lux și oportunități excelente de investiții. Hurghada, unul dintre cele mai căutate orașe de la Marea Roșie, este cunoscut nu numai pentru plajele sale, ci și pentru cultura sa bogată și viața plină de distracție pe tot parcursul anului.

Compania noastră imobiliară MNM se va ocupa de gestionarea completă a proprietății - de la A la Z, astfel încât să vă puteți bucura de o viață fără griji la malul mării. Mai mult, sprijinul nostru nu se termină cu achiziționarea proprietății, ci continuă cu servicii de calitate și îngrijire pentru proprietatea dvs.

Căutați un apartament în Egipt? Doriți să dețineți o proprietate pe malul Mării Roșii? Majra este locul perfect pentru familiile și persoanele care caută liniște, frumusețe și oportunitatea de a investi în viitorul lor.

Contactați-ne și fiți parte dintr-o nouă experiență 365 de zile pe an!

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
97 m2
Suprafață utilizabilă
85.36 m2
Balcon
Da
Piscină
3 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00