Vila noua cu piscina, 2. vârste la mare, vedere la mare, Novigrad

Novigrad, Croația – ID 13129
1,590,000 €
Arie 950 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 60 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară

Frumoasă vilă cu piscină în al doilea rând de la mare în Novigrad este de vânzare. Distanța față de mare este de numai 60 m, iar priveliștea la mare este extrem de frumoasă. Proprietatea este în construcție, iar data planificată pentru mutare este iarna anului 2024.

Casa este compusă din parter și etajul 1.

La parter se află un hol, baie, bucătărie cu sufragerie și living și 2 terase acoperite. Suprafața parterului este de 147,60 m2.

În plus, la primul etaj există un hol, trei dormitoare, fiecare cu baie proprie și 2 terase acoperite. Suprafața etajului 1 este de 131,59 m2.

Suprafața totală a casei este de 279,19 m2. Suprafața terenului este de 780 m2. În curte există două locuri de parcare. Piscina are 31,50 m2.

Este posibil să cumpărați întregul teren, inclusiv primul rând până la mare și atunci suprafața terenului ar fi de 1876 m2.

Distanța față de centrul orașului Novigrad este de 800 m.

Este posibil să se convină cu vânzătorul cu privire la mobilarea casei.

Construcție din blocuri de cărămidă termică. Izolație termică a fațadei de 10 cm polistiren. Acoperirea pardoselii este formată din gresie. Încălzire electrică prin pardoseală în toată casa. De asemenea, aer condiționat în camera de zi și în fiecare dormitor. Grădină cu irigații. Grătar inclus.

Piscină cu încălzire și ceramică.

Certificatul energetic estimat al proprietății este A.

Novigrad este un mic oraș pescăresc și turistic situat într-unul dintre cele mai frumoase medii naturale din această parte a Croației. Este situat pe malul mării Novigrad. Este un oraș istoric dalmat, situat lângă un golf frumos, înconjurat de un peisaj fermecător. În apropiere se află parcurile naționale Paklenica, Lacurile Plitvice, Kornati și Krka. Se întinde până la Zadar, una dintre cele mai populare destinații turistice, centru cultural, economic, de transport și administrativ al Dalmației de Nord, care se află la doar 26 km.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect cu alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră se va desfășura fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
950 m2
Teren
780 m2
Suprafață utilizabilă
279.19 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
145 m2
Parcare
Da
Magazin
5 km
Medic
6 km
Cafenea
730 m
Restaurant
780 m
Bar
750 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00