Vilă de lux cu piscină, clădire nouă și modernă în Zaton

Nin,Zaton, Croația – ID 13131
1,150,000 €
Arie 353 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 1 200 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Vilă de lux cu piscină în Zaton de vânzare. Aceasta este o clădire nouă și modernă. Vila este complet mobilată și echipată. Este un design interior și exterior modern.

Casa este compusă din parter și primul etaj.

Parterul este format dintr-un hol, toaletă, spălătorie, zonă spa, sală de sport, bucătărie cu sală de mese și living și o terasă acoperită. Terasa de la parter este decorată cu o piscină de 30 m2.

În plus, o scară internă duce la primul etaj, unde există un coridor, patru dormitoare, fiecare cu baie proprie și o loggie.

Suprafața utilă totală, inclusiv piscina, este de 353,14 m2.

Suprafața terenului este de 707 m2.

În curte există patru locuri de parcare, dintre care două sunt acoperite.

Distanța acestei proprietăți față de mare și față de centrul orașului este de 1,2 km.

Mobilierul și echipamentul complet sunt incluse în preț.

Piscina este încălzită, căptușită cu folie.

Construcție din blocuri de cărămidă termică. Izolarea termică a fațadei cu polistiren de 10 cm. Acoperirea pardoselilor este formată din gresie și parchet. Ferestrele sunt din PVC cu jaluzele și plase de țânțari. Încălzire prin pardoseală în toată casa cu ajutorul pompelor de căldură. Aparatele de aer condiționat sunt în living și dormitoare. Există, de asemenea, un șemineu în casă. În curte există un grătar. În plus, a fost instalată irigarea automată a spațiilor verzi.

Zaton este un mic loc turistic ideal pentru o adevărată odihnă și relaxare de la stresul vieții de zi cu zi. Este situat între două orașe istorice - Nin (2 km) și Zadar (12 km).

Reprezintă o combinație unică de arhitectură dalmată, climă mediteraneană plăcută, natură conservată, patrimoniu cultural și istoric bogat și o viață cotidiană turistică plină de viață.

Plajele de nisip, umbrite de pini seculari, sunt ideale pentru familiile cu copii. Dacă doriți să găsiți liniște, mare cristalină, apă curată subacvatică, umbra pădurilor de pini, apusuri de soare de neuitat, atunci Zaton este locul ideal pentru vacanța dumneavoastră.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
353 m2
Teren
707 m2
Suprafață utilizabilă
323 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
180 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00