Penthouse cu terasă de lux și vedere la mare

Vodice, Croația – ID 13167
421,975 €
Arie 168 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 3/3
Mare 300 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim spre vânzare un apartament spațios și modern în frumosul oraș Vodice, în zona Dalmatien-Sibenik.

Acest apartament este situat într-o clădire nouă finalizată în 2022 și se întinde la etajul al treilea al unei clădiri cu trei etaje. Suprafața sa totală este de 168,79 m², din care suprafața utilă este de 118 m².

Apartamentul este foarte luminos și aerisit, are patru camere de zi, inclusiv un living cu chicinetă, trei dormitoare, o baie și o terasă.

Pe terasă și pe balcon vă puteți bucura de frumoasa priveliște la mare și vă puteți relaxa în aer curat.

Apartamentul este dotat cu încălzire electrică modernă, încălzire prin pardoseală și posibilitatea de încălzire cu combustibili solizi, ceea ce garantează un trai confortabil pe tot parcursul anului.

Parcarea este asigurată și inclusă în preț.

Proprietatea este situată într-o zonă liniștită a satului, asigurând un trai plăcut și liniștit. Toate serviciile necesare, cum ar fi magazinele și facilitățile medicale, sunt ușor accesibile.

Vodice este un oraș pitoresc de la malul mării, cunoscut pentru plajele sale frumoase și marea curată. Această destinație populară de stațiune oferă o gamă largă de oportunități pentru înot, sporturi nautice și activități de agrement. Orașul este ideal atât pentru un sejur de vacanță, cât și pentru o reședință permanentă, datorită infrastructurii sale excelente și a gamei de servicii. Vodice oferă, de asemenea, o scenă culturală bogată și numeroase restaurante unde puteți savura specialități locale.

Acest apartament este disponibil începând cu 26 iulie 2024 și oferă oportunitatea perfectă de a investi într-o proprietate într-o locație dezirabilă, cu vedere uimitoare la mare.

Vă rugăm să nu ezitați să ne sunați pentru mai multe informații sau pentru a aranja o vizionare.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
168 m2
Suprafață utilizabilă
118 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
190 m
Medic
840 m
Cafenea
260 m
Restaurant
190 m
Bar
220 m
Școală/gradiniță
210 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00