Garsonieră de lux cu vedere la mare în proiecte de top din Cipru

Trikomo, Cipru – ID 13150
163,000 €
Arie 45 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 15/24
Mare 300 m
Condiție În construcție

În numele clientului și la un preț foarte bun, oferim ultimul studio disponibil în acest proiect de top din Cipru.

Prețul estimat pentru o noapte în proiect va fi de cel puțin 180-200 de euro pe noapte. Proiectul este situat vizavi de cel mai modern hotel din nordul Ciprului, cu cel mai mare cazinou din țară.

Garsoniera este situată la etajul 14 al clădirii B a proiectului, cu vedere panoramică la mare. Aici este cel mai lung sezon estival din Europa.

Căutați mai mult lux? Vă prezentăm un proiect hotelier excepțional și, în prezent, cel mai luxos proiect hotelier la mare din partea de nord a Ciprului. Acest proiect va ridica nivelul construcțiilor de pe insulă. Zona în care se află proiectul a fost selectată ca fiind cea mai bună investiție la malul mării pentru anul 2021 de către revista Forbes.

Acesta este singurul proiect din lume în care infrastructura reprezintă integral 30% din proiect. Plafonul de pe insulă este de doar 10%. În prezent, recomandăm proiectul la prețuri de lansare, așa că nu ezitați să ne contactați, prețuri mai mari pot fi așteptate în curând. În dreapta proiectului se află un hotel de cinci stele, care va găzdui cel mai mare cazinou de pe insulă, ceea ce va atrage mai mulți potențiali cumpărători. Planul de rambursare este de patru până la cinci ani, fără majorări.

Sunt incluse: aer condiționat VRV, dotări de lux Handsgrohe pentru baie, bucătărie de lux și multe altele.

În anumite condiții, cu această ofertă puteți obține o reducere de 3% din prețul proprietății.

Deoarece infrastructura (magazine, restaurante, cafenele, baruri, spa etc.) se extinde până la etajul al treilea, există vedere la mare din toate unitățile proiectului.

Proiectul este literalmente un oraș în oraș: 688 de unități împărțite în patru clădiri, dintre care una va fi folosită 24/7 ca hotel. Proprietarii acestor tipuri de unități pot folosi unitățile în primul rând pentru investiții, mai degrabă decât pentru locuințe permanente, dar se poate aștepta un randament mai mare.

Unitățile din complex sunt de la 1 dormitor la 5 dormitoare, iar unitățile penthouse de la etajele superioare vor avea propria piscină și jacuzzi pe terasă.

Scurte caracteristici ale proiectului și ale infrastructurii:

Cinci tipuri de restaurante (italian, local, mediteranean, sushi bar și altele), trei piscine, dintre care una infinită, diverse complexe sportive și de sport, parcuri, centru comercial unde vor fi doar branduri de lux. Spa-uri, centre de fitness, magazine și cafenele. Teatru și cinematograf, drum de biciclete, pistă pietonală, schimb valutar, teren de squash închis, saună, baie de aburi, masaj, hamam, piscină interioară, sală de gimnastică, yoga - pilates, sistem de securitate 24 de ore din 24 și sistem CCTV, zone de activitate și divertisment (aparate de jocuri, karaoke, sală Playstation).

Servicii de menaj (serviciu de colectare a gunoiului), serviciu de transfer, dispensar, club de sănătate, închiriere de biciclete, seif, loc de joacă larg, curățătorie chimică, serviciu de spălătorie și călcătorie, centru de coafură și înfrumusețare/barberărie, grădiniță și club pentru copii (babysitting), supermarket, snack bar lângă piscină. Salon multifuncțional pentru divertisment, petreceri și conferințe, restaurant "Day Time" și sală de mic dejun, bar panoramic la piscină, restaurant "Steak House", bar de trabucuri, lobby bar, bar narghilea/shisha, patiserie și multe altele. La cerere, vă vom trimite o specificație a interiorului de lux.

Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Este posibil și în rate

Sunt interesat
Finanțare
Numărul etajului
15
Numărul de etaje
24
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
45 m2
Suprafață utilizabilă
39 m2
Terasă
9 m2
Piscină
10 piscine
Parcare
Da
Pivniță
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
120 m
Medic
650 m
Cafenea
250 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00