Frumos 2 camere, la doar 350m de plajă, Byala

Byala, Bulgaria – ID 12657
64,000 €
Arie 58 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 350 m
Taxă pentru servicii 4 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un apartament mobilat cu 2 dormitoare, situat la 350 de metri de plaja de nisip și de toboganele de apă din orașul de coastă Byala. Apartamentul este situat la etajul 4 și este compus din hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor separat, baie cu toaletă și terasă cu acces din ambele camere.

Suprafața construită a apartamentului este de 54 m2, iar suprafața totală este de 58 m2.

Apartamentul este complet mobilat și utilat, inclusiv aer condiționat în ambele camere.

Pe teritoriul complexului există o parcare, precum și o zonă de relaxare cu o piscină și șezlonguri și o parcare împrejmuită cu posibilitatea de a achiziționa un loc de parcare. Apartamentul se află la o distanță de mers pe jos de plajă, magazine, restaurante pe tot parcursul anului și alte elemente ale infrastructurii orașului. Taxa de întreținere este de 4 €/m2 pe an.

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Byala este un centru administrativ în partea centrală a coastei bulgare a Mării Negre, situat între două aeroporturi internaționale - la 50 km. la sud de Varna și la 60 km. la nord de Burgas. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfuri maritime, o fâșie de plajă extinsă de peste 6 km lungime, dune de nisip și stânci albe pitorești. Byala este o regiune curată din punct de vedere ecologic și un centru de viticultură și vinificație ale cărui tradiții datează din trecutul antic. Byala are tot ce aveți nevoie atât pentru o vacanță confortabilă în familie, cât și pentru o viață pe tot parcursul anului.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
58 m2
Suprafață utilizabilă
54 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
570 m
Medic
1 km
Cafenea
4 km
Restaurant
90 m
Bar
350 m
Școală/gradiniță
370 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00