Casă cu grădină frumoasă - total de 3 apartamente, Ražanac

Ražanac, Croația – ID 10443
Arie 600 m2
Dispoziție altul
Mare 260 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Casa cu grădină frumoasă și un total de 3 apartamente este de vânzare în Ražanac. Fiecare apartament are o intrare separată. Casa este formată din parter și etaj, iar în curte există o instalație auxiliară.

La parter și la primul etaj există câte un apartament. Dispunerea încăperilor este următoarea: La parter se află un coridor, o cămară, un dormitor cu baie, o bucătărie cu living și sufragerie și o terasă acoperită. La primul etaj există o bucătărie, o sufragerie, un living, o terasă neacoperită și o cămară. În clădirea auxiliară se află un alt apartament cu un dormitor.

Suprafața casei este de 206,80 m2. Suprafața terenului este de 572 m2. În curte există 3 locuri de parcare.

De pe terasa de la primul etaj există o priveliște frumoasă.

Distanța până la mare 260 m. Distanța față de centrul orașului Ražanac 120 m.

Mobila este inclusă în preț.

Anul de construcție 2003. acoperiș înclinat. Podeaua este formată din gresie și laminat. Ferestre din plastic cu jaluzele și plase de țânțari. Total de 4 aparate de aer condiționat. În plus, sobă cu lemne la parter. În curtea din spate există un grătar de cărămidă mare și frumos.

Ražanac este un orășel pe partea de sud a canalului Sub-Velebit, care are toate facilitățile necesare pentru o vacanță de vară plăcută: restaurante, cafenele, farmacie, oficiu poștal, ambulanță, magazin, camping, etc. Zadar se află la aproximativ 20 km, iar plaja Zrće de pe insula Pag se află la aproximativ 50 km.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom sfătui în mod profesionist și corect cu alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dumneavoastră va decurge fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul de etaje
2
Dispoziție
altul
Vedere la mare
Da
Arie
600 m2
Teren
572 m2
Suprafață utilizabilă
206.8 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
420 m2
Parcare
Da
Magazin
500 m
Medic
310 m
Cafenea
360 m
Restaurant
330 m
Bar
310 m
Școală/gradiniță
340 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00