Apartament nou la parterul unei clădiri noi moderne lângă plaja Mali Dubrovnik în Povljana pe Pag.

Povljana, Pag, Croația – ID 14353
198,000 €
Arie 98 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 330 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Informații de investiții Cum funcționează?

Venit lunar: 1155 €
Venit anual: 7.0%

Oferim spre vânzare un apartament cu două dormitoare (S1) la parterul unei clădiri noi moderne, situată lângă plaja Mali Dubrovnik din Povljana pe insula Pag, la doar 350 de metri de plajă.

Apartamentul include o cameră de zi, baie, dormitor, o terasă spațioasă de 17 m² și o grădină frumoasă de 39 m² cu un grătar în aer liber și duș, ceea ce îl face un loc ideal pentru relaxare în aer liber și întâlniri plăcute cu familia sau prietenii. Apartamentul include, de asemenea, un loc de parcare cu o priză de încărcare a mașinii electrice, care este conectată la contorul de electricitate al apartamentului, asigurând confort și economii de energie.

Povljana este situat pe pitoreasca insulă Pag, este un loc popular datorită plajelor sale frumoase, mării curate și atmosferei liniștite. Orașul oferă toată infrastructura necesară, inclusiv magazine, restaurante și facilități sportive. Povljana este, de asemenea, o bază excelentă pentru explorarea împrejurimilor insulei Pag, cunoscută pentru natura sa unică, renumita dantelă și brânză.

Dacă sunteți în căutarea unei proprietăți în această locație atractivă, vom fi bucuroși să vă ajutăm să găsiți apartamentul sau casa ideală pentru nevoile dumneavoastră. Oferim consiliere profesională și asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare a proprietății pentru a vă ajuta să vă găsiți casa de vis la malul mării.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
98 m2
Suprafață utilizabilă
90 m2
Terasă
17 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00