Apartament mobilat modern cu vedere la mare, jacuzzi și grădină - Privlaka

Privlaka, Croația – ID 13015
375,000 €
Arie 124 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 3/3
Mare 140 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Apartament cu trei etaje cu grădină și vedere la mare în Privlaka. Prețul include jacuzzi, grătar și mobilier. Acest apartament poate fi comparat cu o casă cu terasă. În aceeași clădire se află alte 6 apartamente, fiecare cu intrare separată și grădină.

Parterul este format dintr-un hol, baie, bucătărie cu sufragerie și living și o terasă acoperită. O scară duce la primul etaj, unde se află un hol, 3 dormitoare, o baie și o terasă neacoperită. O altă scară duce la etajul al doilea, unde există o bucătărie utilată, o toaletă și o terasă acoperită. Suprafața utilă netă totală a apartamentului este de 115,89 m2. În plus, apartamentul are o grădină de 32,25 m2 și 2 locuri de parcare.

Suprafața utilă netă totală a apartamentului cu grădină și loc de parcare este de 124,76 m2.

Distanța acestei proprietăți față de mare este de 140 m, în timp ce distanța față de centrul orașului este de 1,3 km.

Mobilierul complet este inclus în preț. Apartamentul este mobilat modern. Pe terasa de la etajul 2 există un jacuzzi. Bucătăria este echipată atât la parter, cât și la etajul al doilea. În grădină există un grătar.

Construcție din blocuri de cărămidă termică. Ferestre din plastic cu jaluzele și plase de țânțari. Izolarea termică a fațadei cu polistiren de 6 cm. Acoperirea pardoselii este formată din gresie. Aer condiționat în camera de zi și în coridorul de la etaj. În plus, există un coș de fum.

Privlaka este un mic oraș pescăresc și turistic, la doar 15 minute de mers cu mașina de orașul Zadar. Este situat pe o peninsulă mare de nisip, între orașul regal Nin și insula Vir. Marea curată și golfurile lungi și puțin adânci de nisip sunt ideale pentru o relaxare perfectă. Orașul oferă toată infrastructura necesară pentru o viață confortabilă și de calitate: magazine, restaurante, oficiu poștal, ambulanță. Iubitorii de sport și recreere care doresc să încerce navigația sau surfingul își vor găsi paradisul în localitățile din apropiere. Tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță de familie liniștită și relaxantă în stil mediteranean se găsește aici.

Investiți într-o casă modernă și confortabilă în frumoasa Privlacia, unde veți găsi nu numai liniște și pace, ci și toate facilitățile și serviciile necesare.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
124 m2
Suprafață utilizabilă
115.89 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00