5% randament garantat , penthouse mare cu grădină mare pe acoperiș , facilități incluse !

Paralimni, Cipru – ID 12348
260,000 €
Arie 155 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 4 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Informații de investiții Cum funcționează?

Venit lunar: 1083 €
Venit anual: 5.0%

În sudul Ciprului, la 30 km de aeroportul din Larnaca. Sunteți în căutarea unei proprietăți în Cipru cu un randament garantat de 5 până la 8%? Ați ajuns la locul potrivit. Vă vom sfătui cum să recuperați TVA și să economisiți 19% din prețul proprietății.

Locația este unul dintre principalele avantaje care fac din acest complex o alegere atractivă. Orașul Paralimni, situat pe coasta de est, a devenit un centru de activitate în ultimii ani, transformându-se într-un oraș înfloritor. Proprietatea este situată într-o zonă centrală, în imediata apropiere a numeroase facilități și servicii, cum ar fi restaurante, baruri, bănci, hipermarketuri și brutării, iar cel mai apropiat loc de acostare se află la doar 2 km. Pentru a vă uda picioarele la cea mai apropiată plajă nu va dura mai mult de 5 minute cu mașina.

În aceste proiecte finalizate avem un penthouse mare pe acoperiș, cu o grădină mare pe acoperiș cu vedere la mare. Toate facilitățile de lux sunt incluse!

2+1 și două băi !

77m² suprafață utilă

balcon de 24 m².

grădină pe acoperiș de 59 m².

Stațiunile cosmopolite Protaras, Ayia Napa și Kapparis, care găzduiesc unele dintre cele mai bune plaje din Cipru, se află la o scurtă distanță cu mașina, iar la Larnaca și la aeroportul său internațional se poate ajunge în 35 de minute. Datorită poziției sale centrale pe coasta de est a insulei, Paralimni este ușor accesibil din toate zonele.

Noi înșine deținem proprietățile și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
155 m2
Suprafață utilizabilă
77 m2
Terasă
55 m2
Balcon
25 m2
Garaj
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Pivniță
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00