Stațiune de renume mondial 3 camere cu două băi lângă terenul de golf din Cipru

Pafos, Cipru – ID 13402
840,000 €
Arie 109 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Doriți să vă protejați în siguranță finanțele de inflație? Căutați o proprietate în Cipru direct de la un dezvoltator? Ați ajuns la locul potrivit , noi suntem reprezentanții dezvoltatorului pe piața cehă și nu plătim niciun comision.

De la 1 iulie 2021 stațiunea a început să opereze The Suites ca o cazare de lux cu servicii hoteliere. The Suites, împreună cu viitorul Ezousa Suites, oferă un concept unic în care oaspeții pot sta înconjurați de natură în apartamente spațioase și private cu 2 dormitoare și se pot bucura de o nouă experiență care include toate facilitățile unui hotel boutique de lux și nu numai.

Acum este momentul perfect pentru a investi în Minthis, deoarece toate facilitățile și infrastructura complexului sunt aproape de finalizare, ceea ce face din Minthis o nouă destinație interesantă de lifestyle. Acest moment este ideal pentru Ezousa Suites, finalizarea acestora fiind programată pentru 2024.

Beneficiile investiției:

Mai mult decât o investiție sigură și securizată, Ezousa Suites este o șansă pentru cumpărătorii cu discernământ de a face parte dintr-un stil de viață holistic de pionierat, la 360 de grade.

Principalele beneficii includ:

La un grad de ocupare de 73% și un tarif de cameră de 338 de euro pe noapte, randamentul mediu anual estimat este de 5,5%.

Pe o perioadă de 10 ani, proprietatea va fi mobilată, administrată și exploatată de Minthis Resort Ltd ca o suită boutique cu toate serviciile hoteliere. În această perioadă, nu sunt suportate costuri suplimentare de proprietate și toate costurile de operare și întreținere sunt suportate de Minthis Resort Ltd.

Legea din 2019, adoptată recent, permite rambursarea TVA de 19 % atunci când se investește în stațiuni hoteliere integrate care sunt operate de o societate care poate plăti TVA, cum ar fi Minthis Resort Ltd.

Construcția Ezousa Suites a început deja, cu livrarea programată pentru 2024.

Stați la Minthis și bucurați-vă de stilul de viață în unul dintre apartamente timp de 14 zile pe an.

Teren de golf cu clubhouse modern, inclusiv bar și restaurant, spa de wellness, traseu în natură, loc de joacă pentru copii, grădină organică, piață socială plină de viață cu opțiuni suplimentare de luat masa, inclusiv bar, restaurante, buticuri și magazin cu concept de viață. În curând și un teren de sport.

Ne ocupăm de administrarea și închirierea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi pentru toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, este doar începutul. Echipa dvs. MNM.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
109 m2
Suprafață utilizabilă
91 m2
Terasă
18 m2
Piscină
10 piscine
Parcare
Da
Pivniță
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00