Spațioase 1 dormitor fără taxă de întreținere, Primorsko

Primorsko, Bulgaria – ID 14898
62,000 €
Arie 56 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 3/4
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Pe site-ul nostru veți găsi încă 200 de proprietăți în această regiune!

Oferim spre vânzare un apartament confortabil cu 1 cameră de 56 m², cu posibilitatea de a adăuga o partiție pentru a împărți camera și astfel ușor convertibil în 2 camere. Apartamentul este situat la etajul 3 din 4, la doar 600 de metri de mare. Marele avantaj este că nu există nici o taxă de întreținere a apartamentului, ceea ce face această ofertă și mai atractivă. O mare oportunitate pe care o recomandăm!

De ce să investiți cu MY PROPERTY BY THE SEA. Suntem bulgari cu o prezență pe tot parcursul anului pe coasta bulgară și oferim o selecție largă de proprietăți de calitate și dovedite. Serviciile noastre includ asistență completă pentru cumpărare, închiriere, administrarea proprietății și servicii post-vânzare în locații precum Sveti Vlas, Sunny Beach, Nessebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și multe altele.

Compania noastră se va ocupa de gestionarea proprietății dvs. de la A la Z. Asigurăm nu numai achiziționarea, ci și îngrijirea ulterioară, astfel încât să puteți fi siguri că proprietatea dvs. va fi pe mâini bune. Vă puteți baza pe noi în toate privințele - o relație cu noi nu se încheie odată cu achiziția, ci este doar începutul.

Despre Primorsko. Ospitalitatea localnicilor și capacitatea de a comunica în cehă fac din Primorsko o destinație populară, în special pentru turiștii cehi. Primorsko oferă plaje frumoase cu nisip alb, apă limpede și o intrare treptată în mare. Din 1994, a primit prestigiosul premiu Blue Flag, care confirmă standardele ridicate în ceea ce privește îngrijirea mediului, curățenia apei și facilitățile de plajă.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
4
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
56 m2
Suprafață utilizabilă
49.28 m2
Balcon
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00