Hotel de vacanță lângă râu, locație turistică, Stará Rečka

Stará Rečka, Bulgaria – ID 12692
650,000 €
Arie 8800 m2
Mare 200 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un hotel de vacanță de 3 stele.

Acesta este situat în satul Stara Rečka, la 50 de metri de râu, pe o creastă și înconjurat de dealurile din Stara planina, în apropiere de locuri turistice precum Stevrek și Elena.

Suprafața construită 1000m2, suprafața terenului 8800m2, hotelul este format dintr-o clădire cu trei etaje cu 8 camere duble, bucătărie, lobby bar, recepție.

Are 10 cabane independente, fiecare cu câte un dormitor, living cu bucătărie și șemineu, verande cu vedere magnifică la munte.

Există posibilitatea și spațiul necesar pentru a construi o piscină, în împrejurimi există numeroase trasee ecologice, cascade, un pod roman și mănăstiri. În apropiere se află zona "Kara Dere", cu o mică cascadă numită Garbavata Cheshma. În jurul acesteia, există o pajiște confortabilă pentru camping chiar pe malul râului. În zona satului se vânează din abundență mistreți, cerbi, lupi. Obiective turistice. Acesta leagă două maluri ale râului Vechi și a fost construit pe fundațiile unui pod antic. Această structură unică este complet păstrată și uimește prin eleganța sa arhitecturală. Distanța până la cea mai apropiată plajă este de 200 km

O ofertă unică la un preț excelent, foarte recomandat!

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele.

Achiziția nu este sfârșitul relației noastre, ci doar începutul.

Echipa MNM

Arie
8800 m2
Teren
8800 m2
Suprafață utilizabilă
1000 m2
Suprafață construită
1000 m2
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00