Casă decomandată cu cinci dormitoare, Venid Eco Village, Stațiunea Dinevi, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bulgaria – ID 12480
753,900 €
Arie 251 m2
Dispoziție 6 camere + bucătărie
Mare 1 500 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Complexul fermecător "Venid Eco Village" este situat într-o locație perfectă, chiar deasupra stațiunii "Dinevi Resort" - la poalele Stara Planina și pe coasta din Sveti Vlas. Vă oferim în atenția dumneavoastră o casă de familie cu 6 camere într-o clădire nouă. Casa cu o suprafață totală de 251,30 m2 în stilul "casei bulgărești vechi", care face parte din complexul "Venid Eco Village". Parter - living cu chicinetă, toaletă, două dormitoare, două băi cu toaletă, verandă.

Etajul 1 - trei dormitoare, trei băi cu WC, terasă.

Casa oferă o vedere panoramică magnifică la mare și o priveliște inspirată a pădurii. Proprietatea se vinde fără bucătărie, mobilier și echipamente. Prețul pentru casă este pentru finalizarea la cheie (parchet - laminat și gresie, pereți vopsiți, uși, baie-WC cu gresie și faianță și obiecte sanitare). Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilier și echipamente. Distanța până la plajă este de 1,5 km.

Imaginea arhitecturală a clădirii poate fi atribuită arhitecturii renascentiste. Pe fațadă se regăsesc materiale și viziuni caracteristice acestui stil, cu ferestre de tip bovindou și streașină expusă pe acoperiș. Parterul clădirii este acoperit cu piatră. Primul etaj are tencuială minerală albă și placare cu lemn. Există, de asemenea, plinta caracteristică a colțurilor, a pereților și a ramei ferestrelor cu muluri și grinzi. Acoperișul este în două ape, cu structură din lemn și elemente decorative. Complexul va avea două terenuri de tenis, o piscină pentru adulți și copii, un aparthotel, o capelă, o parcare, o infrastructură internă extrem de pitorească și armonioasă, cu vedere magnifică la mare și la munte, care va garanta relaxare și confort total pentru locuitorii săi. Toate materialele folosite sunt naturale, certificate eco de primă clasă, iar aspectul complexului este în armonie cu mediul forestier din jur, ceea ce, combinat cu apropierea de mare, munte și locația de prestigiu, justifică pe deplin investiția. la cumpărarea unei case în complex. Puteți alege între 109 case individuale, case semidecomandate și case cu terase cu suprafețe cuprinse între 150 și 300 m2. Complexul rezidențial "Venid Eco Village" este un element complementar logic pentru formarea conceptului final al stațiunii Dinevi Resort - Sveti Vlas, la poalele Stara Planina. Terenul face parte din zona împădurită "Kasada", o parcelă de teren a orașului Sveti Vlas, municipalitatea Nessebar, cu o vedere panoramică la mare și are o pantă spre sud. Acest lucru oferă premisele pentru un design urbanistic pitoresc, cu prezența unor priveliști diferite asupra pădurii și a mării de la fiecare casă rezidențială. Ecosistemul cu o lungime de aproape nouăsprezece kilometri acoperă poalele Stara Planina de Est. De-a lungul drumului, turiștii au ocazia de a vedea specii rare și protejate de plante și animale. Unele dintre ele sunt incluse în Cartea Roșie a Bulgariei, fântâni cu apă de izvor, foișoare și adăposturi, capele de piatră cu icoane ale sfinților ortodocși de-a lungul întregului eco-traseu, ceea ce face ca plimbarea să fie extrem de interesantă și curioasă. În imediata vecinătate a complexului se află toate facilitățile și atracțiile pe care le oferă "Dinevi Resort" - plaje, port de agrement, magazine, restaurante, cafenele, centre de înfrumusețare și SPA, amfiteatru și multe altele.

Parametrii de dezvoltare

50 533 m2

Suprafața terenului

11 400 m2

Suprafața totală construită

8 537 m2

Total rețea de alei interioare

4 852 m2

Trotuare, alei, parcări, piețe publice

25 267 m2

Spații verzi și curți

50%

Suprafața verde minimă

Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Stara Planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este într-adevăr mică. Nu va dura mult timp până când cele două orașe vor fi conectate datorită dezvoltării din popularul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.

Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută într-un mediu care cu siguranță nu este la fel de aglomerat ca Sunny Beach.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
6 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
251 m2
Teren
251 m2
Suprafață utilizabilă
251 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
251.3 m2
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
360 m
Medic
740 m
Cafenea
370 m
Restaurant
270 m
Bar
260 m
Școală/gradiniță
620 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00