Apartament în Becici aproape de mare

Becici, Muntenegru – ID 12609
390,000 €
Arie 91 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 110 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Apartamentul de la etajul al doilea are o suprafață de 91 m² și include trei dormitoare, un living, o baie și o toaletă separată. Apartamentul este complet mobilat și oferă un spațiu de locuit confortabil și elegant.

Parcarea este disponibilă în fața și în jurul clădirii. În apropierea apartamentului se află magazine, cafenele, restaurante, oficiul poștal și alte instituții importante. Apartamentul este situat la doar 110 metri de mare.

Becici este un oraș pitoresc de la malul mării, cunoscut pentru plaja sa frumoasă cu nisip fin și apă cristalină. Plaja Becici este ideală pentru familii, pentru pasionații de sporturi nautice și pentru cei care caută relaxare la malul mării. În împrejurimi veți găsi o gamă largă de restaurante, cafenele și magazine pentru a vă satisface toate nevoile.

Investiți într-un apartament în Becici și bucurați-vă de o viață confortabilă în apropierea uneia dintre cele mai frumoase coaste din Muntenegru.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
91 m2
Suprafață utilizabilă
90 m2
Balcon
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00