Apartament cu vedere la mare, Novalja

Novalja, Pag, Croația – ID 13201
145,000 €
Arie 49 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 300 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim spre vânzare un apartament cu două dormitoare cu o suprafață utilă totală de 49,05 m², situat într-o locație atractivă din Novalja, Samorašnji put.

Acest apartament este situat la etajul al doilea și este o alegere ideală pentru cei care sunt în căutarea pentru o viață confortabilă și elegantă, cu o vedere frumoasă la mare.

Apartamentul este format dintr-o baie cu toaletă, un dormitor spațios, o cameră de zi cu zonă de luat masa, o bucătărie și un balcon acoperit care oferă o vedere magnifică la mare.

Apartamentul este dotat cu aer condiționat și complet mobilat, asigurând o viață confortabilă pe tot parcursul anului.

Apartamentul vine, de asemenea, cu un loc de parcare, care este un mare avantaj în această destinație turistică populară.

Locația apartamentului este excelentă - acesta este situat la aproximativ 10 minute de mers pe jos de mare, permițând accesul ușor la plaje și la toate serviciile necesare.

Novalja este cunoscut pentru plajele sale frumoase, marea curată și o gamă largă de restaurante, cafenele și magazine. Orașul este o destinație turistică populară nu numai pentru frumusețea sa naturală, ci și pentru viața sa culturală și socială bogată. Novalja este renumit și pentru viața sa de noapte, în special pentru clubul de pe plajă Zrće, care este unul dintre cele mai renumite locuri de petrecere din Europa.

Acest apartament este o mare oportunitate de a investi într-o proprietate într-una dintre cele mai de dorit locații de pe coasta croată. Acesta oferă nu numai o viață plăcută, ci și potențial pentru închirieri de vacanță.

Nu ratați această oportunitate excepțională de a deține un apartament cu vederi de neuitat și o locație excelentă în inima Novalja.

Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru a organiza o vizionare.

Orașul Novalja este situat într-un golf protejat în partea de nord-vest a insulei Pag. Novalja găzduiește cel mai mare număr de unități de cazare turistică de pe insulă și cea mai bogată ofertă culturală, de ospitalitate și divertisment. Restaurantele, cramele și bistrourile oferă un meniu variat de mâncăruri din insulă și specialități din pește. Barurile și sălile de dans oferă muzică de diferite genuri.

Novalja este deosebit de populară pentru plajele sale frumoase. Cea mai atractivă este cu siguranță plaja mare Zrće (3 km spre sud-est), formată din pietricele fine, cu o intrare treptată în mare. Novalja oferă condiții excelente pentru iubitorii de sporturi nautice și terestre.

Există mai multe plaje chiar în Novalja, cele mai multe dintre ele sunt plaje artificiale. Cea mai renumită este plaja de pietriș Zrče (croată: Zrće), cunoscută mai ales pentru cluburile sale de muzică. De aceea, este deosebit de populară în rândul vizitatorilor tineri. De pe plaja Zrce există vederi frumoase ale vârfurilor Velebit. În timpul sezonului estival, transportul public din Novalja merge la plaja Zrče.

Alte plaje frumoase din zonă sunt: plaja nisipoasă cu pietriș Caska și plajele nisipoase Planjka și Čista plaža.

Din Novalja se pot face excursii cu barca către insulele învecinate Rab, Olib și Silba, Lošinj, dar și către Parcul Național Kornati.

Ciclism, drumeții, înot.

În Novalja există terenuri de tenis iluminate (8-12 am și 5-8 pm, 8-11 pm) și un mic teren de fotbal - deschis: 8-12 am și 5-11 pm.

Pe plaja Zrče există o platformă pentru antrenamente de schi nautic.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
49 m2
Suprafață utilizabilă
47.5 m2
Terasă
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00