Teren pentru construcții de vânzare în Zaton lângă Zadar

Zaton, Croația – ID 12726
128,000 €
Arie 351 m2
Mare 30 m
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un teren de construcție în golful pitoresc Zaton lângă Zadar, înconjurat de verdeață și case de lux. Această locație liniștită și puțin populată este ideală pentru cei care caută intimitate și liniște. În golful însuși există un mic port de agrement pentru ambarcațiuni, care este ideal pentru iubitorii de mare și de navigație.

Terenul are o formă dreptunghiulară regulată și se află la aproximativ 600 de metri de centrul satului și la numai 30 de metri de plajă. Există un drum de acces la teren, iar toate utilitățile, inclusiv apa și electricitatea, sunt disponibile în imediata vecinătate.

Pe acest teren este posibil să se construiască o casă sau o vilă pe trei etaje cu o piscină, ceea ce oferă o oportunitate ideală pentru a crea o casă de lux sau o proprietate de vacanță. Această ofertă reprezintă o șansă unică de a investi într-o proprietate într-una dintre cele mai frumoase locații din jurul Zadar.

Vedere la mare
Da
Arie
351 m2

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00