Modern mobilat, apartament nou, cu vedere la mare, Medulin

Medulin, Medulin, Croația – ID 14473
199,999 €
Arie 59 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/3
Mare 800 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament nou frumos situat la etajul al doilea al unei clădiri moderne din Medulin.

Apartamentul este complet echipat și mobilat, astfel încât este gata să se mute în sau să închirieze imediat. Amenajarea include un living spațios, bucătărie cu zonă de luat masa, două dormitoare, baie și o terasă cu vedere frumoasă la mare. Vânzarea include, de asemenea, un loc de parcare.

Baia este dotată cu încălzire prin pardoseală și fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, asigurând confortul pe tot parcursul anului.

Acest apartament este ideal nu numai pentru o viață permanentă, ci și ca oportunitate de investiție pentru chirii turistice datorită locației sale convenabile și facilităților complete.

Acest apartament Medulin oferă combinația perfectă de viață de lux și o investiție bună. Apropierea sa de mare și de atracțiile turistice garantează o cerere ridicată de închiriere, ceea ce îl face o oportunitate excelentă de investiții. Vederea la mare și facilitățile moderne sporesc atractivitatea acestei proprietăți atât pentru rezidenții permanenți, cât și pentru turiști.

Medulin este unul dintre cele mai renumite centre turistice din Istria, oferind nu numai plaje frumoase cu nisip, ci și o ofertă bogată de activități sportive și recreative. Medulin este o destinație populară datorită climatului său mediteranean blând, mării curate și proximității monumentelor istorice și parcurilor naturale. Există numeroase restaurante, magazine și locuri de divertisment în zonă, ceea ce face din Medulin un loc ideal atât pentru reședința permanentă, cât și pentru vacanțele de vară.

Croația este o țară ideală pentru cumpărarea unei proprietăți la malul mării, datorită naturii sale frumoase, pieței stabile și cererii în creștere pentru chirii turistice. Istria este una dintre cele mai căutate zone pentru a beneficia de frumusețea sa naturală, de atracțiile culturale și de proximitatea față de alte destinații populare din Europa.

Cu Mojenemovitostumore vă oferim un serviciu complet în achiziționarea de proprietăți imobiliare de lux în Croația. Vă vom ajuta să găsiți apartamentul sau casa ideală la malul mării în funcție de cerințele dumneavoastră și vă vom oferi consiliere profesională și asistență juridică. Suntem specializați în apartamente și vile de lux la malul mării care îndeplinesc standarde ridicate de viață.

Dacă sunteți în căutarea unei proprietăți în Medulin sau în orice altă locație atractivă din Croația, nu ezitați să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu selectarea și realizarea investiției de vis.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
59 m2
Suprafață utilizabilă
57 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
400 m
Medic
380 m
Cafenea
110 m
Restaurant
60 m
Bar
110 m
Școală/gradiniță
240 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00