Casă nouă cu terasă la doar 50 de metri de mare, cu vedere la mare, grădină și terasă, Murter Jezera

Murter, Jezera, Croația – ID 12525
489,600 €
Arie 282 m2
Dispoziție 5 camere + bucătărie
Mare 50 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Murter, ACI Marina Jezera - casă nouă terasă la doar 50 de metri de mare cu jacuzzi, vedere la mare, grădină și terasă, parcare, 3 dormitoare, 3 băi - unic!

Trei frumoase case de oraș, finalizare 06/2025, sunt situate în imediata vecinătate a ACI Marina Jezera, pe insula Murter.

Casa C are două locuri de parcare, un loc pentru deșeuri sortate și o intrare acoperită. Holul de intrare include o cameră de depozitare, o baie și un dormitor. Holul duce la o cameră de zi în plan deschis cu bucătărie și zonă de luat masa, care duce la o terasă exterioară acoperită și la o grădină.

Scările duc la primul etaj, unde se află două dormitoare duble, un dormitor simplu și o baie comună. Dormitorul principal are baie proprie și dressing.

Terasa de pe acoperiș este concepută ca o oază verde pentru relaxare, cu facilități de seră, o cadă cu hidromasaj și vegetație abundentă.

Terasa de pe acoperiș oferă o vedere deschisă la mare și la zona înconjurătoare.

Suprafața totală a unității fără coeficienți este de 282 m2, cu coeficienți 153 m2. Construcție de calitate realizată de un antreprenor de renume.

Plaja și lacurile ACI Marina se află la 400 de metri sau la 5 minute de mers pe jos. Facilitățile de bază pentru o vacanță plăcută, cum ar fi restaurante, magazine și multe altele, sunt disponibile la distanță de mers pe jos.

Insula Murter este situată în Arhipelagul Sibenik și este legată de continent printr-un pod. Murter este poarta de intrare în faimosul Parc Național Kornati.

Datorită mării cristaline, Murter este o atracție pentru toți înotătorii.

Tisno, Pirovac, Pakoštane

Biograd na Moru, Vodice, Sibenik

Ideal pentru închiriere turistică și utilizare proprie, recomandat!

Numărul de etaje
2
Dispoziție
5 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
282 m2
Teren
200 m2
Suprafață utilizabilă
153 m2
Terasă
Da
Loggie
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
100 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00