Apartament frumos cunoscător în inima Hurghada, potrivit pentru viață pe tot parcursul anului și de închiriat

Hurghada , Egipt – ID 14784
86,000 €
Arie 155 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 850 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Apartament de lux pentru iubitorii de Egipt în inima Hurghada și aproape de plajă și toate facilitățile și divertisment!

Acest apartament uimitor este de 155 mp, situat la etajul 3 și este situat în zona El Hadaba, aproape de Ambasada Germaniei în Hurghada.

- Acest apartament de lux Hadaba oferă o mulțime de spațiu cu trei dormitoare, inclusiv dormitorul principal cu baie en-suite. În plus față de baia principală, există o baie comună suplimentară pentru confortul tuturor rezidenților. Apartamentul include, de asemenea, o bucătărie în plan deschis, o zonă de luat masa și o zonă de living spațioasă.

- Locația sa convenabilă face din apartament o alegere ideală pentru cei care caută o casă spațioasă și situată convenabil.

- Apartamentul Hadaba este de vânzare nemobilat, finisat cu materiale de cea mai înaltă calitate și are un design modern sofisticat în care vă veți bucura de eleganță și spațiu la fiecare pas. Apartamentul are pereți de culoare salvie care evocă un sentiment de relaxare și împământare. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilier și dotări la un preț imbatabil.

Apartamentul din Hadaba este vândut cu un contract verde, care servește drept confirmare a faptului că proprietatea și proprietarul său actual sunt înregistrate în mod corespunzător la Registrul Unificat de Stat al Proprietăților Imobiliare din Egipt.

Locație:

Acest apartament frumos se mândrește cu o locație excepțională în inima cartierului Hadaba din Hurghada. Acesta este la câțiva pași de Ambasada Germaniei și Sheraton Square, oferind un confort de neegalat. Celebrul Sheraton Street, care este considerat centrul orașului, este la doar o scurtă plimbare și oferă acces ușor la supermarketuri, magazine, bănci, farmacii, restaurante, baruri, plaje și hoteluri.

În plus, cartierul Hadaba este situat strategic: la 850 de metri de cea mai mică plajă, la doar 10 minute cu mașina de Aeroportul Internațional Hurghada, la 5 minute de Marina, la 10 minute de promenada turistică din Hurghada și la 20 de minute de El Gouna și Sahl Hasheesh. Această locație excelentă asigură faptul că rezidenții au tot ce au nevoie la îndemână, ceea ce face ca acesta să fie un loc foarte atractiv de locuit.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Arie
155 m2
Suprafață utilizabilă
120 m2
Balcon
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00