3 camere de lux în stațiunea Imperial din Hurghada, preț de top

Hurghada , Egipt – ID 14273
97,200 €
Arie 98 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 450 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Acest luxos 98 m2 apartament este situat la etajul al patrulea al Imperial Resort Hurghada. Distanța de la frumoasa plajă de nisip este de numai 450 de metri, toate facilitățile, magazinele și divertismentul sunt la distanță de mers pe jos!

Apartamentul este format din două dormitoare, două băi, bucătărie open space, zonă de luat masa, zonă de living și terasă spațioasă cu vedere la piscină.

Bucătăria din apartament are dulapuri care reflectă spațiu și armonie, blaturi de marmură, chiuvetă, bar cu scaune înalte și aparate de bucătărie încorporate (aragaz, cuptor, hotă, cuptor cu microunde, ceainic, mașină de spălat și frigider)

Apartamentul are o terasă de dimensiuni generoase, care oferă o conexiune perfectă între dormitoare și zona de living. Fiecare dormitor și zonă de living oferă o vedere frumoasă la piscină.

Apartamentul este potrivit pentru iubitorii de lux, pace, intimitate și relaxare.

Apartamentul emană lux cu spațiile sale impecabil proiectate și finisate cu cele mai bune materiale. Acesta este complet mobilat cu mobilier modern uimitor, nou și echipat cu aparate de top pentru a vă face șederea mai plăcută.

Despre Imperial Resort Hurghada:

Descoperiți oportunități exclusive de investiții imobiliare cu Imperial. Cu peste un deceniu de experiență în industria construcțiilor, Imperial este un nume de încredere pe piața imobiliară din Hurghada.

Imperial Resort, situat în North Al Ahyaa, Hurghada Redsea, Egipt, și pentru acest proiect a depășit toate așteptările cu programul de construcție. Acesta a fost inițial programat pentru finalizare în iunie 2023, dar a fost finalizat cu un avans remarcabil de 7 luni față de program, în noiembrie 2022. Această veste este deosebit de interesantă pentru proprietarii de apartamente, care pot aștepta acum cu nerăbdare să se bucure de noile lor proprietăți mai devreme decât se aștepta.

Această stațiune foarte căutată, situată pe un teren de 3 301 metri pătrați, cuprinde 150 de unități, toate fiind vândute cu 18 luni înainte de finalizare. Construcția The Imperial Resort a început în ianuarie 2020, după lansarea sa în octombrie 2019. Go Investment a fost responsabilă pentru marketingul de succes al complexului, contribuind la vânzarea sa timpurie și la accelerarea construcției.

Facilități

- Piscine

- Piscină încălzită

- Piscină infinită pe acoperiș

- Jacuzzi pe acoperiș

- Lounge și bar pe acoperiș cu vedere spectaculoasă la mare

- Restaurant

- Bar lângă piscină

- Peisaj verde

- Sală de gimnastică

- Spa

- Magazine

- Recepție

- Securitate 24/7

- Zone de parcare

- Supermarket

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
98 m2
Suprafață utilizabilă
78 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00