Penthouse modern, mobilat, cu terasă pe acoperiș și piscină în Bibinje

Bibinje, Croația – ID 14501
Arie 201 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/3
Mare 100 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim spre vânzare un apartament penthouse modern cu terasă pe acoperiș și piscină, situat la etajul al doilea al unei clădiri noi din Bibinje. Acest apartament orientat spre vest este situat la doar 100 de metri de mare și la 400 de metri de centrul orașului, oferind combinația perfectă de liniște și accesibilitate la toate serviciile.

Apartamentul este format dintr-un hol, o bucătărie conectată la sala de mese și camera de zi, două dormitoare, două băi și o loggie. O scară interioară duce la o terasă pe acoperiș de 100 m² unde există o piscină de 20 m². De pe terasa de pe acoperiș și din apartament există o vedere magnifică la mare. Suprafața totală utilă a apartamentului, inclusiv accesoriile, este de 201,37 m², care include, de asemenea, un loc de parcare în fața casei și o cameră de depozitare pe terasa de pe acoperiș.

Acest apartament este ideal pentru cei care sunt în căutarea unei vieți de lux la malul mării, cu toate facilitățile. Piscina și terasa mare oferă posibilitatea de a vă relaxa și de a vă bucura de priveliștea Mării Adriatice. Apropierea de plajă și de centrul orașului îl face o alegere excelentă pentru viața de familie și o investiție de închiriere turistică. În plus, atunci când cumpărați această proprietate nu este nevoie să plătiți impozit pe proprietate, ceea ce reprezintă un avantaj financiar suplimentar.

Clădirea este construită cu materiale de înaltă calitate, are pereți din beton și este prevăzută cu izolație termică (polistiren de 10 cm). Ferestrele sunt din PVC și aluminiu, prevăzute cu geamuri triple și jaluzele electrice. Podelele sunt acoperite cu gresie de calitate. În apartament sunt instalate 3 aparate de aer condiționat, în camera de zi și în dormitoare. Baia este dotată cu încălzire prin pardoseală. Ușa de intrare este antiefracție și ignifugă.

Bibinje este un oraș pitoresc la sud-est de orașul istoric Zadar, oferind mai mult de 4 km de coastă cu promenade și plaje frumoase. Bibinje este un loc ideal pentru cei care doresc să combine relaxarea lângă mare cu un stil de viață activ. Zona înconjurătoare oferă condiții ideale pentru ciclism, navigație, scufundări și alte sporturi. Orașul oferă numeroase restaurante cu specialități locale, cafenele și magazine, asigurând un trai confortabil atât pentru localnici, cât și pentru turiști.

Bibinje găzduiește, de asemenea, Marina Dalmacija, unul dintre cele mai mari porturi de pe Marea Adriatică, care atrage pasionații de navigație din întreaga lume.

Compania noastră Mojenemovitostumore vă va oferi servicii imobiliare complete și asistență în alegerea și cumpărarea proprietății dvs. de vis. Suntem specializați în proprietăți imobiliare de lux în Croația și, datorită experienței noastre, vă vom ajuta să găsiți apartamentul sau casa perfectă la malul mării, care să vă îndeplinească așteptările.

Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații și pentru a organiza o vizionare a acestei proprietăți unice

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
201 m2
Suprafață utilizabilă
80.13 m2
Terasă
100.09 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
1 km
Medic
600 m
Cafenea
750 m
Restaurant
110 m
Bar
420 m
Școală/gradiniță
210 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00