Lifestyle 3, Ravda, Bulgaria

Ravda, Bulgaria – ID 14661
În acest complex mai sunt 1 unități

Vă oferim apartamente frumoase situate în complexul Lifestyle 3 din stațiunea populară Ravda, Bulgaria.

Apartamentele fac parte din complexul Lifestyle 3, situat la 300 de metri de plaja South Ravda și la 500 de metri de plaja principală Ravda. Complexul oferă o gamă largă de facilități, inclusiv o piscină pentru copii și adulți, o zonă de relaxare și un loc de joacă pentru copii. Plaja Aurelia (1,7 km) și popularul Action Water Park (8,9 km) sunt în apropiere. Pentru confort maxim, complexul oferă, de asemenea, un serviciu de transfer plătit către Aeroportul Burgas, la doar 24 km distanță.

Grație amplasării apartamentului la un etaj superior, vă veți putea bucura de vederi spectaculoase la mare. Complexul se concentrează pe siguranța și confortul rezidenților.

MY PROPERTY BY THE SEA oferă o selecție largă de proprietăți dovedite și de calitate pe coasta bulgară. Compania noastră vă va ajuta să găsiți proprietatea ideală pentru cerințele dumneavoastră și se va asigura că investiția dumneavoastră rămâne valoroasă. Suntem experți locali care operează în Bulgaria pe tot parcursul anului. Oferim un serviciu complet de la cumpărare, închiriere până la administrarea proprietății și servicii post-vânzare în locații precum Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și multe altele.

Ne vom ocupa de proprietatea dvs. de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele. Cooperarea noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci începe.

Team MNM

Ravda este o stațiune balneară liniștită, situată la 30 km nord de Burgas. Stațiunea oferă plaje frumoase cu nisip, o atmosferă plăcută și o gamă largă de restaurante, magazine, baruri și alte atracții. Ravda este ideală pentru familiile cu copii și pentru oricine caută o pauză departe de centrele turistice mai aglomerate. În apropiere se află orașul istoric Nessebar, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, care adaugă la atractivitatea acestei locații.

Unități în complex

Mobilat 2 camere, cu vedere la mare, complex Lifestyle 3, Ravda
vedere la mare complex dorit locație dorită
71 m2
2 camere + bucătărie
5/6
300 m
96,900 €
Šipka vpravo
Vedere la mare
Da
Piscină
Piscină
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00