Galeria 3, Byala, Bulgaria

Byala, Bulgaria – ID 12899
În acest complex mai sunt 1 unități

Vă prezentăm apartamente într-un complex rezidențial situat într-o parte plată a orașului Byala, la 250 de metri de plaja de nisip și de strada centrală Černomorka cu toată infrastructura urbană necesară (magazine, restaurante, cafenele, farmacii, fitness în aer liber, locuri de joacă etc.).

Parcare în fața clădirii.
Un loc minunat pentru vacanțe de familie la mare și pentru a trăi pe tot parcursul anului!

.

Noi, la MY REAL ESTATE BY THE SEA, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de achiziție, închiriere și gestionare generală a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.
Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.
Echipa MNM

.

Byala este un centru administrativ situat în partea centrală a coastei bulgare, între două aeroporturi internaționale- la 50 km de Aeroportul Varna și la 60 km de Aeroportul Burgas. Orașul oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță confortabilă în familie și pentru o viață pe tot parcursul anului: magazine, bancă, spital, școală, oficiu poștal, restaurante și cafenele, saloane de înfrumusețare, stadion și multe altele. Linia de coastă este caracterizată de o combinație de golfulețe marine, plaje de peste 6 km lungime, dune de nisip și roci albe pitorești. Byala este, de asemenea, un centru renumit de vinificație.

Unități în complex

Apartament cu 2 dormitoare cu vedere la piscină, aproape de plaja din Byala
complex dorit locație dorită preț avantajos
53 m2
2 camere + bucătărie
2/4
250 m
Šipka vpravo
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00