Echipat spațioase 2 camere cu vedere la mare Cipru wellness

Gaziveren, Cipru – ID 10177
118,000 €
Arie 60 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/12
Mare 50 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Exclusiv de la proprietar, oferim spre vânzare un apartament foarte spațios cu 2+ dormitoare în proiectele de stațiune Afrodite de pe malul mării din nordul Ciprului. Proiecte mari urmează să fie construite aici în curând, așa că prețul actual este mai mult decât bun având în vedere prețurile viitoare.

Revista Forbes a numit Ciprul de Nord ca fiind cea mai bună investiție la malul mării pentru a doua oară din 2021. Suntem extrem de mândri să fim pionierii absoluți în oferirea de proprietăți imobiliare din Cipru de Nord pe piața cehă.

Toate echipamentele și aparatele sunt incluse, precum și un loc de parcare în incintă + servicii juridice de la avocatul nostru. Deci, puteți utiliza imediat apartamentul și îl puteți pune în chirie, cu care vom fi bucuroși să vă sfătuim. Apartamentele din proiectele noi din regiuni sunt semnificativ mai scumpe , așa că este o alegere foarte bună pentru a obține 2 camere la acest preț.

Stațiunea în sine este pe plajă și are patru piscine, inclusiv o piscină interioară încălzită, un centru spa și un restaurant cu vedere la golful Morphou. La 50 km de complex se află Munții Troodos, unde puteți schia în lunile ianuarie și februarie.

În regiuni se află trei universități mari , numărul studenților este în creștere în fiecare an. Prin urmare, chiriile sunt în creștere constantă. În regiuni clientela predominantă este din Europa de Vest și Scandinavia.

Regiunea este renumită pentru sporturile nautice, datorită kitesurfingului turiștii vin aici din toată insula și din străinătate.

În cadrul proiectelor sunt disponibile schi nautic, kite-surfing și paddleboarding.

Există, de asemenea, un jacuzzi, o saună și o sală de gimnastică cu vedere îndepărtată la Golful Morphou.

La biroul de turism al Aphrodite pot fi închiriate biciclete și mașini.

În plus față de preț este doar taxa de transfer către noul proprietar. Contactați brokerul pentru procedura generală.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
12
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
60 m2
Suprafață utilizabilă
55 m2
Terasă
8 m2
Piscină
4 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
3 km
Medic
8 km
Cafenea
2 km
Restaurant
410 m
Bar
40 m
Școală/gradiniță
590 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00