De vânzare: apartament de lux cu piscină privată în primul rând la mare - Vinjerac

Posedarje, Vinjerac, Croația – ID 14897
399,000 €
Arie 128 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 30 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim spre vânzare un apartament exclusivist în primul rând la mare, în frumosul oraș dalmațian Vinjerac.

Acest apartament nou oferă vederi la mare fără obstacole și fascinante și este situat la doar 500 de metri de centrul orașului.

Apartamentul este situat la parterul clădirii și suprafața sa utilă netă totală, inclusiv terasa acoperită, este de 79,84 m². Dispunerea include un hol, două dormitoare (unul cu baie privată), o altă baie, o bucătărie cu zonă de luat masa și un living spațios cu acces direct la terasa acoperită. Apartamentul include, de asemenea, o grădină privată de 128,27 m², care este dotată cu o frumoasă piscină de 17,70 m², și două locuri de parcare în fața clădirii. Suprafața netă totală a apartamentului, inclusiv grădina, piscina și locurile de parcare, este de 128,24 m².

Acest apartament este vândut complet echipat și mobilat. Clădirea în care este situat are un total de 6 unități rezidențiale. A fost construită folosind tehnologii moderne de construcție - termoblocuri și acoperiș plat într-un stil arhitectural modern. Ferestrele sunt din PVC cu obloane, plase împotriva insectelor și geam triplu, care asigură o izolare termică și fonică excelentă. Fațada este izolată cu 10 cm de polistiren.

Podelele sunt acoperite cu gresie și există unități de aer condiționat în camera de zi și în ambele dormitoare. Există încălzire prin pardoseală cu electricitate în tot apartamentul. Ușa de intrare este de incendiu și de securitate. Proprietatea are o clasă energetică excelentă A+.

Cumpărătorul este scutit de plata taxei de transfer a proprietății, deoarece apartamentul este vândut prin intermediul unei companii, ceea ce reprezintă o economie financiară semnificativă.

Vinjerac este un oraș de pescuit pitoresc situat în canalul sub-Velbit, la doar 30 km nord de orașul Zadar, care este cel mai mare oraș din regiune. Datorită proximității sale față de nodurile de autostradă Maslenica și Posedarje, Vinjerac este bine conectat rutier. De asemenea, este înconjurat de o serie de parcuri naționale și rezervații naturale: Paklenica (8 km), Kornati (40 km), Lacurile Plitvice (80 km), Krka (80 km), Lacul Vrana (55 km) și râul Zrmanje Slapovi (25 km). Vinjerac oferă o combinație unică de climă mediteraneană, mare cristalină și aer sănătos de munte și de mare, ceea ce îl face un loc ideal pentru relaxare și vacanțe active.

Contactați-ne pentru mai multe informații sau pentru a organiza un tur al acestui apartament uimitor chiar lângă mare!

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
128 m2
Suprafață utilizabilă
79.84 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00