Apolon 9, Ravda, Bulgaria

Ravda, Bulgaria – ID 14689
În acest complex mai sunt 1 unități

Vă prezentăm apartamente situate într-un complex rezidențial de dorit în Ravda, Bulgaria.

Complexul oferă facilități de primă clasă pentru o viață confortabilă și relaxare:

6 piscine în aer liber
Restaurant la fața locului
Recepție și pază 24 de ore din 24
Zone verzi întreținute cu grijă pentru relaxare și plimbare
Apartamentul este situat la doar 200 de metri de mare, ceea ce înseamnă că plaja este literalmente la îndemâna dumneavoastră.

Ravda este o stațiune pitorească de pe coasta bulgară a Mării Negre, renumită pentru plajele sale frumoase și marea limpede. Datorită infrastructurii sale excelente, Ravda este un loc ideal pentru vacanțele de familie și pentru viața pe tot parcursul anului. În localitate veți găsi facilități complete - școli, grădinițe, facilități medicale, oficiu poștal, supermarketuri și o rețea largă de magazine și servicii. Transportul este asigurat de transportul public, liniile de autobuz și o rețea rutieră bună, care facilitează conexiunile cu stațiunile din apropiere.

Acest apartament este o alegere excelentă atât pentru traiul permanent, cât și ca investiție cu potențial ridicat de închiriere.

MY PROPERTY BY THE SEA vă aduce o selecție largă de proprietăți de calitate și dovedite pe coasta bulgară. Vă vom ajuta să găsiți investiția ideală în funcție de cerințele dvs. astfel încât să puteți investi în siguranță și eficient. Suntem experți locali care operează în Bulgaria pe tot parcursul anului. Oferim servicii complete pentru cumpărarea, închirierea și gestionarea proprietăților în locații precum Ravda, Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Aheloy, Pomorie și multe altele.

Ne vom ocupa de proprietatea dvs. de la A la Z, astfel încât vă puteți baza pe noi în toate aspectele. Cooperarea noastră nu se încheie odată cu achiziția - ci începe. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare.

Unități în complex

Minunat 3 camere, 200m de plajă, complex Apolon 9, Ravda
complex dorit locație dorită preț avantajos
96 m2
3 camere + bucătărie
2/6
200 m
140,000 €
Šipka vpravo
Piscină
6 piscine
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
230 m
Cafenea
200 m
Restaurant
80 m
Bar
110 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00