Apartamente în primul rând la mare și plajă în Rogoznica

Rogoznica, Croația – ID 12951
250,000 €
Arie 61 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 10 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

De vânzare sunt apartamente noi într-un bloc nou cu șase unități rezidențiale pe trei etaje. Toate apartamentele sunt complet echipate cu mobilier de lux.

Apartament S1 apartament cu un dormitor la parter, cu o suprafață interioară de 46,61 m², cu o grădină de 63,00 m² și un loc de parcare în aer liber de 12,50 m².

Apartamentele sunt situate într-o locație excelentă, în imediata vecinătate a mării. Centrul orașului Rogoznica se află la doar câteva minute de mers cu mașina. În împrejurimi veți găsi o plajă frumoasă de nisip, care este ideală pentru o vacanță relaxantă și liniștită.

Rogoznica este un oraș de coastă pitoresc, cunoscut pentru plajele sale curate, marea frumoasă și atmosfera prietenoasă. Acest loc este ideal pentru cei care caută un mediu liniștit, cu acces rapid la toate serviciile necesare, magazine, restaurante și cafenele. Rogoznica este, de asemenea, un punct de plecare excelent pentru a explora frumusețea coastei Adriaticii și a insulelor din jur.

Această ofertă reprezintă o oportunitate excelentă de a investi într-o proprietate într-una dintre cele mai atractive locații de pe coasta croată.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
61 m2
Suprafață utilizabilă
46.61 m2
Terasă
63 m2
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00