5% randament garantat 3 dormitoare , două băi cu vedere la mare în Cipru

Paralimni, Cipru – ID 12906
207,000 €
Arie 86 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 3 000 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Informații de investiții Cum funcționează?

Venit lunar: 863 €
Venit anual: 5.0%

În sudul Ciprului, la 30 km de aeroportul din Larnaca. Sunteți în căutarea unei proprietăți în Cipru cu un randament garantat de 5 până la 8%? Ați ajuns la locul potrivit. Vă vom sfătui cum să recuperați TVA și să economisiți 19% din prețul proprietății.

Sunteți o persoană de oraș? Căutați apartamentul de vis într-o locație frumoasă, care are totul aproape? Dacă da, s-ar putea să fiți interesat de noul nostru proiect de apartamente din zona Paralimni din Cipru.

Paralimni este un oraș fermecător, bogat în istorie și cultură, înconjurat de plaje frumoase și frumuseți naturale. Proiectul nostru oferă apartamente spațioase și moderne cu 1 și 2 dormitoare, cu finisaje și materiale de înaltă calitate. Fiecare apartament are o amenajare spațioasă, cu un balcon mare acoperit - unele au o grădină pe acoperiș opțională -, inclusiv parcare acoperită și spațiu de depozitare suplimentar. Puteți alege dintr-o varietate de dispuneri și dimensiuni, în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră. Fie că doriți să locuiți permanent în el sau să îl folosiți ca locuință de vacanță, vă veți bucura de confort și de un sentiment de euforie.

Profitați de prețurile atractive și de planurile de plată flexibile pe care le oferim. Nu ratați ocazia de a deține o bucată de paradis în locul dumneavoastră preferat, Paralimni.

Noi înșine deținem proprietatea și cunoaștem perfect piața locală. Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
86 m2
Suprafață utilizabilă
75 m2
Terasă
Da
Balcon
11 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00