2 camere în complexul de lux Harmony Palace, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 14629
76,900 €
Arie 47 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/7
Mare 500 m
Taxă pentru servicii 21 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament confortabil cu 2 dormitoare cu o suprafață totală de 47,47 m² într-un complex popular de pe Sunny Beach, Bulgaria. Acest apartament este situat la etajul 1 al unei clădiri cu șapte etaje și are o suprafață totală de 41,77 m². Apartamentul este în stare foarte bună și este gata să se mute în imediat.

Dispunerea apartamentului include un living spațios cu chicinetă, un dormitor separat, baie cu toaletă și o terasă unde vă puteți bucura de momente plăcute. Apartamentul este parțial mobilat și oferă conexiune la internet și telefon. Încălzirea este asigurată de încălzire electrică locală.

Complexul oferă facilități excelente pentru o viață confortabilă și recreere:

Două piscine în aer liber cu zone de relaxare

Recepție

Restaurant

Serviciu de securitate 24 de ore din 24

Grădină întreținută

Ascensor

Locație convenabilă: apartamentul este situat la aproximativ 500 de metri de o frumoasă plajă de nisip, permițându-vă să vă îndreptați spre mare în orice moment. Există toate facilitățile în apropiere, cum ar fi școli, grădinițe, facilități medicale, oficiu poștal, magazine și supermarketuri. Datorită accesibilității excelente la transport (transport public, autobuz) și accesului rutier ușor, puteți ajunge cu ușurință în toate părțile stațiunii și în împrejurimi.

Taxa anuală de întreținere este de 21 EUR/m².

Sunny Beach este una dintre cele mai căutate stațiuni de pe coasta bulgară a Mării Negre datorită plajelor sale frumoase, vieții de noapte bogate și unei game largi de activități de divertisment pentru toate vârstele. Promenada locală este plină de restaurante, baruri și magazine, iar în timpul sezonului estival puteți experimenta o serie de festivaluri și evenimente culturale.

Acest apartament este ideal atât pentru o viață permanentă, cât și ca o investiție de închiriere cu potențial ridicat. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
7
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
47 m2
Suprafață utilizabilă
41.77 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
180 m
Medic
1 km
Cafenea
300 m
Restaurant
190 m
Bar
160 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00