Mobilat 3 camere lângă plajă, între Balchik și Kavarna, între Balchik și Kavarna, cu o taxă de întreținere redusă

Kavarna, Bulgaria – ID 13380
75,900 €
Arie 98 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 150 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim frumos 3 camere în incinta "White Lagoon", între Balchik și Kavarna. Apartamentul are 98 m2, situat la etajul al treilea din cinci etaje. Nu există lift în clădire, intrarea se face de la nivelul de 1,5 etaje, adică trebuie să urcați 1,5 etaje de scări până la apartament. Dispunere: hol de intrare, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu WC, două terase, una accesibilă din living, cealaltă din ambele dormitoare. Apartamentul are o cameră de depozitare de 3 m2. Apartamentul este mobilat elegant în stil spaniol, folosind lemn închis și metal. Apartament în stare perfectă și gata să se mute în. O alegere bună pentru o vacanță liniștită lângă mare pentru familii și pentru închiriere! Distanța de la cea mai apropiată plajă este de 300 de metri. Taxa de întreținere este de 150 € pe an.

Orașul Kavarna este un oraș de coastă din Bulgaria și este situat pe coasta stâncoasă în partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este de aproximativ 12.000 de locuitori. Kavarna este cunoscută drept "capitala rock a Bulgariei", deoarece în fiecare vară reunește pe o scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul istoric din Kavarna găzduiește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri de la triburile tracice care locuiau regiunea, din viața slavilor și a prabulharilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se mândrește cu o plajă de oraș bine întreținută. În apropiere sunt adevărate perle ale coastei de nord, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Shabla, Bolata, Topola și multe altele. Mulți străini trăiesc în Kavarna și în împrejurimile sale, inclusiv mulți cehi. În apropiere de Kavarna există, de asemenea, stânci din care se poate admira o priveliște uluitoare a Mării Negre. Există, de asemenea, multe izvoare termale curative în apropiere. Există, de asemenea, un spa cu nămol vindecător, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
98 m2
Suprafață utilizabilă
83 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
210 m
Medic
6 km
Cafenea
4 km
Restaurant
130 m
Bar
240 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00