Apartament superb și complet echipat pentru cei mai exigenți, vedere la mare de lux, Tawaya, Hurghada

Hurghada , Egipt – ID 14804
690,000 €
Arie 180 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/4
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Acest apartament de lux de 180 m² este situat la etajul 2 și este situat în zona Tawaya din Sahl Hasheesh.

- Apartamentul are două dormitoare principale, fiecare cu baie proprie, o baie de oaspeți, un living, o sală de mese spațioasă și o terasă spațioasă cu vedere panoramică la mare.

- Pășiți în acest apartament întins și fiți uimiți de priveliștile impresionante ale mării din fiecare colț. Terasa spațioasă oferă diverse zone de relaxare, inclusiv două pergole din lemn care oferă atât umbră, cât și vederi neobstrucționate ale mării fermecătoare. Situat de-a lungul promenadei principale din Sahl Hasheesh, apartamentul oferă combinația perfectă de confort și farmec la malul mării.

- Bucătăria superb de spațioasă a apartamentului are dulapuri din lemn alb care reflectă spațiu și armonie, blaturi de lucru din marmură și aparate de bucătărie încorporate (aragaz, cuptor, mașină de spălat vase, mașină de spălat și frigider).

- Apartamentul este potrivit pentru cei care caută cel mai bun lux, relaxare, liniște, spațiu și intimitate.

- Apartamentul este la câțiva pași de fascinanta plajă Sahl Hasheesh.

- Apartamentul este complet mobilat cu mobilier modern și este complet echipat cu televizoare, încălzitoare de apă și aparate de aer condiționat.

- Taxele de întreținere pentru apartament sunt plătite pentru întreaga durată de proprietate a apartamentului.

- Tawaya este un proiect rezidențial exclusivist pe malul mării în orașul vechi Sahl Hasheesh, situat pe una dintre cele mai bune și mai de dorit locații din golf, adiacent principalului supermarket din zonă, Best Way. Rezidenții vor găsi tot ce au nevoie la câțiva pași de apartamentele lor, plaja este la doar un minut de mers pe jos, la fel ca restaurantele, barurile și farmaciile din orașul vechi.

Investiții:

Cel mai important factor pentru a investi în imobiliare și a obține un randament ridicat al investiției este locația. Vă vom oferi motive pentru care investiția în Tawaya Sahl Hasheesh este una dintre cele mai sigure opțiuni de investiții de pe piața imobiliară din Hurghada și cum investiția în Tawaya Sahl Hasheesh vă va ajuta să obțineți un procent ridicat din valoarea proprietății dumneavoastră într-o perioadă scurtă de timp.

- Sahl Hasheesh este o stațiune balneară. Este cel mai mare golf, cu plaje de nisip auriu care se întind pe o lungime de peste 12 km, având în fundal maiestuoșii munți ai Mării Roșii. Golful este renumit pentru stâncile sale remarcabile și apele curate. Este o comunitate în creștere rapidă, cu activități interesante și dinamice pentru toată lumea. Sahl Hasheesh oferă, de asemenea, locuitorilor săi acces gratuit la oricare dintre plajele uimitoare din Sahl Hasheesh.

- Sahl Hasheesh se confruntă acum cu o cerere în creștere pentru proprietățile sale. Prețurile proprietăților (vânzări/închirieri) tind să crească ca răspuns la această creștere a cererii, asigurându-se că prețurile proprietăților vor crește în următorii ani. În cazul în care dețineți o proprietate ca casă de vacanță, veți economisi banii cheltuiți pe hoteluri și închirieri și îi veți investi în deținerea unei proprietăți pentru vacanța dumneavoastră. În același timp, puteți utiliza proprietatea ca pe o investiție profitabilă, închiriind-o la chirii mari pentru restul anului.

Locația Sahl Hasheesh:

Sahl Hasheesh este un golf lung de 12 km, cunoscut pentru recifele sale remarcabile și apele sale virgine. Este o comunitate în creștere rapidă, cu activități interesante și dinamice pentru toată lumea. Fie că preferați pacea și liniștea sau sunteți unul dintre acei oameni care caută experiențe captivante, Sahl Hasheesh are ceva de oferit tuturor.

Un loc popular de snorkelling este situat la 200 de metri de Amaros, în timp ce echitația de dimineață pe plajă și un teren de mini golf vor fi disponibile rezidenților pentru distracție maximă combinată cu peisajul natural. Sahl Hasheesh Bay se află la doar 20 de minute de Hurghada, la 40 de minute de El Gouna, la 10 minute de Senzo Mall și Senzo Club și la 25 de minute de Aeroportul Internațional Hurghada și de Hurghada Tourist Boardwalk.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
180 m2
Suprafață utilizabilă
144 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00