Apartament de lux cu terasă pe acoperiș, primul rând la mare în Vodice Srima

Vodice Srima, Croația – ID 13149
716,586 €
Arie 253 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 3/3
Mare 10 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Apartamentul este situat la etajul 2 al clădirii, orientat spre est, cu o suprafață utilă de 183,74 m2 (253,94 m2 brut). Acesta este format dintr-un hol/intrând, trei dormitoare, coridor, două băi, toaletă, living, sufragerie, bucătărie, terasă mare de 30,56 m2 și terasă de 17,82 m2, scară care duce la terasa de pe acoperiș de 98,74 m2, de unde se poate admira o frumoasă vedere deschisă spre mare și insule.

Apartamentul dispune de 1 loc de parcare.

Clădire rezidențială cu un total de 10 apartamente de lux cu vedere la mare. Casa are 3 etaje: parter, etajul 1 și etajul 2 cu terasă pe acoperiș. A fost construită în conformitate cu tendințele actuale în construcții, cu un design modern și folosind materiale de calitate. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat (încălzire/răcire), băi cu încălzire electrică prin pardoseală, uși de securitate, mobilier și ceramică de calitate. Gata de mutat.

O frumoasă plajă de pietriș este situată chiar în fața proprietății, iar centrul se află la 600 m de proprietate.

Avantajul este că cumpărătorul nu plătește 3% impozit pe transferul de proprietate.

Srima este un loc turistic pitoresc, legat de orașul Vodice prin Riviera Sibenik. Turismul aici a început să ia avânt în urmă cu douăzeci de ani, datorită construcției de apartamente private de calitate în case de familie.

Srima este un loc ideal pentru cei care preferă o vacanță liniștită într-un orășel dalmat și plaje de nisip cu o mare limpede. Srima se află la doar 3 kilometri de Vodice, unul dintre cele mai vizitate locuri de pe Marea Adriatică. Orașul Vodice a fost distins cu premiul "Floarea Turismului" pentru oferta sa turistică excelentă.

Vizitatorii pot vizita Biserica Sfântului Prooroc Ilie, biserica parohială Sfânta Cruce, cu clopotnița sa barocă, turnul Čorić și multe alte monumente culturale. Cea mai renumită plajă, distinsă cu "Steagul Albastru" (premiu internațional pentru standardul ridicat de protecție a naturii, curățenia mării și a împrejurimilor), este "Plaja Albastră". O altă plajă numită "Hangar" oferă o gamă largă de oportunități pentru recreere activă, inclusiv restaurante, cafenele și brutării.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă putem sfătui în mod profesionist și corect cu privire la alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
253 m2
Suprafață utilizabilă
183.74 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
390 m
Medic
420 m
Cafenea
190 m
Restaurant
110 m
Bar
110 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00