Apartament cu vedere la mare, grădină, parter,, Vir

Vir, Croația – ID 13145
305,000 €
Arie 86 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 250 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară

De vânzare apartament într-o clădire nouă pe insula Vir. Acesta este un apartament cu vedere la mare.

Acesta este un apartament la parterul clădirii. Dispunerea încăperilor este compusă din hol, 2 dormitoare, baie, bucătărie cu sufragerie și living și 2 loggii. Suprafața utilă netă a spațiilor descrise este de 75,75 m2. În plus, apartamentul are o grădină de 80 m2 și un loc de parcare.

Suprafața netă totală cu toate anexele este de 86,74 m2.

Proprietatea se află la 250 m de mare și la 3 km de centrul orașului Vir.

Construcție din blocuri termice din cărămidă. Izolație termică a fațadei 10 cm polistiren. Acoperirea pardoselilor este formată din gresie. Ferestre din plastic cu obloane electrice, geamuri triple și plase de țânțari. În apartament există 3 aparate de aer condiționat. Un aparat de aer condiționat se află în camera de zi, iar celelalte două în dormitoare. De asemenea, apartamentul are un racord la coșul de fum. În plus, ușa din față este rezistentă la efracție și la foc.

Data estimată de construcție și de ocupare a clădirii este toamna anului 2023.

Se așteaptă ca această proprietate să aibă un certificat energetic A.

Insula Vir este unul dintre cele mai renumite centre turistice din Croația. Insula Vir este situată în extremitatea nord-vestică a județului Zadar. Este înconjurată de Marea Vir și de strâmtoarea Povljan, precum și de numeroase golfuri mai mici. Este legată de continent printr-un pod.

Litoralul accidentat al insulei Vir, cu o lungime de 31,43 km, este decorat cu numeroase plaje, de la cele cu nisip, pietricele până la cele stâncoase, stâncoase, de la plaje aglomerate, organizate, cu o varietate de facilități, până la golfulețe intime, ca parte a unei naturi neatinse. Plajele din Vir, parțial situate lângă păduri de pini cu o mare cristalină, fac din această insulă un loc ideal pentru vacanțe în familie.

În afară de drumețiile din lunile de vară, Vir este o oază de liniște ideală pentru viața de familie în timpul iernii. Dispune de toate facilitățile necesare: școală, grădiniță, magazine, stație de autobuz, restaurante și cafenele.

Vir se află la 26 km de Zadar și la 12 km de cel mai apropiat oraș, Nin.

Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect cu alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se va desfășura fără probleme și fără griji. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.

Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.

Echipa Mojenemovitostumore

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
86 m2
Suprafață utilizabilă
75.75 m2
Terasă
80 m2
Loggie
Da
Parcare
Da
Magazin
890 m
Medic
450 m
Cafenea
1 km
Restaurant
310 m
Bar
1 km
Școală/gradiniță
590 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00