2 camere cu vedere la mare, prima linie, potrivit pentru închiriere, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 14636
62,000 €
Arie 66 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 150 m
Taxă pentru servicii 550 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferta chilipir! Apartament cu 2 camere de 66 m² de vânzare în minunata stațiune de vacanță Ravda, Bulgaria.

Amenajare: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, balcon cu vedere la mare. Apartamentul este situat la etajul doi al unei clădiri din cărămidă cu cinci etaje, cu lift și este disponibil imediat. In complex se afla 1 piscina, verdeata ingrijita, serviciu de paza si receptie. Un loc de parcare este o chestiune desigur.

Locație excelentă! La doar 150 m de plaja, in apropiere de scoala, gradinita, facilitati medicale, oficiu postal, lant de magazine, supermarket, folosire transport in comun, autobuze, drumuri.

Avantajele proprietății: folosință pe tot parcursul anului, apartament complet utilat, taxe mici de întreținere 550 EUR/an.

Incalzirea este electrica locala.

Telecomunicatii: telefon, internet.

Ideal pentru înot și relaxare. Apartamentul este sub pretul din zona, locatie dezirata si complex.

Pretul a fost initial de 65000 EUR, nu ezita si ia-ti apartamentul la mare la un pret avantajos!

Tur video atașat: [Youtube (DE)](https://youtu.be/KTE6sNgs4mk)

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită în funcție de cerințele tale, astfel încât banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră poate furniza servicii de achiziție, închiriere și management general al proprietăților și post-vânzare pe coasta bulgară în locații: Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele. Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate privințele. Relația noastră nu se termină cu o achiziție, doar începe.

Echipa MNM

Ravda este un sinonim pentru o vacanță liniștită petrecută în intimitate, plină de relaxare și aer umed de mare. Toată lumea poate găsi un loc unde să se relaxeze pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă. Există un parc acvatic în Ravda pentru cei mici. Chiar poti cumpara orice de aici mai avantajos, fie ca este vorba de suveniruri dintr-o vacanta sau fructe de pe piata locala. Este excelentă și accesibilitatea prin intermediul transportului suburban către stațiunile din apropiere, cum ar fi celebra Sunny Coast, Burgas sau istoricul Nesebăr. Ravda este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natură frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
66 m2
Suprafață utilizabilă
54 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
840 m
Cafenea
380 m
Restaurant
170 m
Bar
380 m
Școală/gradiniță
770 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00