1 cameră cu terasă mare, într-o casă rezidențială fără taxă de întreținere, centrul orașului, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 14912
47,000 €
Arie 51 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 500 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Pe site-ul nostru veți găsi încă 200 de proprietăți în această regiune!

Vă oferim o oportunitate unică de a cumpăra un apartament modern și complet echipat cu 1 dormitor și o terasă spațioasă în inima stațiunii Ravda, Bulgaria. Acest apartament cu o suprafață totală de 51 m², inclusiv o terasă luxoasă de 24 m², este situat într-o clădire de apartamente atractivă, fără taxe de întreținere, ceea ce îl face o investiție bună.

Apartamentul este situat la etajul patru, de asemenea cel mai înalt etaj al clădirii, ceea ce garantează liniște, intimitate și vederi magnifice. Terasa imensă este ideală pentru relaxare, grătar sau relaxare cu prietenii. Locația este perfectă pentru iubitorii de mare și plaje - plaja este la doar 500 de metri de casă, permițând accesul rapid și ușor la distracția de la mare.

Tot ceea ce aveți nevoie este la îndemână - în imediata vecinătate veți găsi magazine, restaurante, cafenele și opțiuni de divertisment. Ravda este o stațiune populară care combină frumusețea naturală cu o viață culturală și socială bogată.

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații sau un tur personal al acestui apartament atractiv cu o terasă unică. Apartamentul este gata să se mute imediat și așteaptă un nou proprietar!

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
51 m2
Suprafață utilizabilă
44.88 m2
Terasă
24 m2
Parcare
Da
Magazin
940 m
Medic
150 m
Cafenea
40 m
Restaurant
40 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
120 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00