Ați descoperit magia Bulgariei?

14.9.2024

Sunteți în căutarea unui apartament la malul mării, unde să mergeți în vacanțe de familie chiar și de 5 ori pe an, dar vă îngrijorează problemele legate de gestionarea și închirierea unui apartament atunci când vă aflați în Republica Cehă? Nu trebuie să vă faceți griji pentru că vă oferim o soluție sub forma serviciilor noastre!

Ați descoperit magia Bulgariei?

Căutați un apartament la malul mării, unde să vă petreceți vacanțele în familie chiar și de 5 ori pe an, dar vă îngrijorează problemele legate de administrarea și închirierea unui apartament atunci când vă aflați în Republica Cehă? Nu trebuie să vă faceți griji, deoarece noi vă oferim o soluție sub forma serviciilor noastre!

Doriți să fiți sigur că administratorul dvs. de proprietăți din Bulgaria va fi de încredere și onest? Profitați de serviciile noastre profesionale de administrare a proprietăților în Bulgaria care se concentrează pe încredere, transparență și calitate ridicată. Bulgaria oferă nu numai împrejurimi frumoase și acces la mare, ci și condiții atractive pentru cumpărători, inclusiv împrejurimi liniștite și siguranța că investiția dvs. este pe mâini bune.

BULGARIA este țara cu cel mai mic impozit pe proprietate din UE - doar 10%! În plus, veți găsi unele dintre cele mai mici prețuri ale proprietăților pentru investiții din Europa, ceea ce face din Bulgaria o destinație ideală pentru investiții. Lucrați cu cea mai de încredere companie de pe piață și vă putem ajuta să cumpărați și să vă gestionați investiția imobiliară în Bulgaria. Oferim:

✔️ închiriere pe termen lung
✔️ închiriere pe termen scurt
✔️ cumpărare pentru revânzare
✔️ cumpărare pentru uz propriu

Oferta noastră de proprietăți imobiliare în Bulgaria include apartamente de calitate începând de la 1,2 milioane de coroane. Avem mai mult de 2000 de proprietăți în Bulgaria și oferim opțiuni de rate pentru toată lumea - apartamente în rate fără a fi nevoie să dovediți venitul. Doar un avans de 10% și puteți rambursa până la 10 ani. Apartamente în Bulgaria cu finanțare direct de la dezvoltator sau investitor. Doar o dovadă de identitate, fără a verifica registrele, declarațiile fiscale și extrasele bancare. După semnarea contractului și plata avansului, puteți locui sau începe să închiriați în 48 de ore.

Apartamentele de vânzare în Bulgaria sunt o investiție excelentă, iar cu JoBulharsko.cz și My Property by the Sea, a doua dvs. casă la malul mării în Bulgaria va fi împlinirea visurilor dvs. Natura frumoasă, marea limpede și prețurile avantajoase ale proprietăților vă vor asigura că familia și prietenii dvs. se vor îndrăgosti de noua dvs. casă, în timp ce dvs. veți obține venituri suplimentare pentru a acoperi costurile de administrare a proprietății.

VREȚI CEA MAI ULTIMA OFERTĂ A CELOR MAI EXCELENTE PROPRIETĂȚI DIN BULGARIA? SUNAȚI-ne la +420 608 953 953!

De ce Bulgaria? Natura frumoasă, marea curată și prețurile scăzute ale proprietăților fac din Bulgaria o oportunitate excelentă de investiții. Cumpărarea unui apartament în Bulgaria este una dintre cele mai bune modalități de a vă proteja economiile de inflație. Fie că sunteți în căutarea unei a doua case, fie că vă gândiți la o proprietate de închiriat, Bulgaria este alegerea potrivită.