Vilă separată, potrivită pentru închiriere, Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 9695
125,995 €
Arie 266 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Mare 15 000 m
Condiție Liber

Suntem lideri de piață și experți în ceea ce privește proprietatea dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a introduce pe piața cehă proprietăți atractive din străinătate. Veniți cu noi în Spania și profitați de turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Vă oferim în atenția dumneavoastră o vilă detașată în stil clasic pe un teren de 260 m2, cu vedere spectaculoasă și la mică distanță de terenul de golf și de club.

Ușa din față duce direct în camera de zi, care este suficient de spațioasă pentru a găzdui o masă de luat masa. Actualii proprietari au instalat o sobă cu lemne (cu cuptor) și aer condiționat, asigurând confort în toate anotimpurile. Camera de zi duce în bucătăria cu o mulțime de blaturi modernizate și mult spațiu de depozitare. Cuptorul și plita de gătit au fost înlocuite recent, deci sunt noi. Articolele albe sunt incluse. Ușa din spate se deschide spre terasa din spate, cu trepte pavate cu cărămidă care duc la terasa de pe acoperiș. Din terasa mare aveți o vedere largă asupra cartierului și, bineînțeles, soare toată ziua. Este un spațiu fantastic în care să vă relaxați. Terasa are electricitate și iluminat și dulapuri de depozitare suplimentare.

Există două dormitoare mari, cu dulapuri montate și spațiu pentru mobilier suplimentar. Ambele dormitoare sunt dotate cu aer condiționat și ventilatoare de tavan. Există o baie de familie care a fost modernizată.

În toată vila au fost așezate gresie antiderapantă nouă, există încălzitoare electrice montate pe perete în toate camerele și, de asemenea, aer condiționat.

Spațiul exterior al proprietății este suficient de mare pentru a adăuga o mică piscină, dacă doriți, sau poate o cadă cu hidromasaj. Există o zonă pavată ridicată care ar fi perfectă pentru acest lucru sau ar putea fi folosită ca un colț minunat al grădinii pentru mese în aer liber. Grădinile sunt acoperite cu pietriș ornamental și există o serie de arbuști rezistenți, arbuști și pomi fructiferi plantați. Există și alte spații de depozitare zidite sub trepte. În grădină veți găsi o masă și scaune din piatră.

Această vilă ar fi o vacanță perfectă sau o casă permanentă la soare sau o alegere excelentă pentru a o închiria datorită apropierii sale de terenul de golf local.

Proprietatea este situată într-o zonă liniștită din Camposol Golf Development, care beneficiază de două centre de afaceri, ambele cu o varietate de facilități locale. Camposol se află la 15 minute de mers cu mașina de frumoasele plaje mediteraneene. Aeroportul Internațional Murcia (Corvera) se află la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina, iar Aeroportul Alicante este la aproximativ 1 oră de mers cu mașina.

Stimați clienți, având în vedere situația actuală, efectuăm tururi online prin live streaming. Putem organiza și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil.

Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
266 m2
Teren
265 m2
Suprafață utilizabilă
261 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
265 m2
Parcare
Da
Magazin
2 km
Medic
940 m
Cafenea
2 km
Restaurant
2 km
Bar
2 km
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00